Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chinese

Nordic

Azimut

By HÂIDAN

Reviews

5.0 / 5

Menuen - 7 courses

SMÅ FORFØRELSER

Norske Rejer - Yuzu Kosho - Shiso Jomfruhummer - ´Nduja - Miso - Sprødt

BRØD

Surdejsbrød med 6 års gammel Champagne surdej. Serveret med saltet smør og honning.

FORRET

Hamachi - Hokkaido - Sorrento Citroner Sandart - Katsuobushi - Hvid Soya Svampe fra Skoven - Løg Essens - Sesamolie

MELLEMRET

Aromatisk Ris - Saltet Æggeblomme - Miso - Scampi

PRE HOVEDRET

Shaoxing Custard - Kongekrabbe

HOVEDRET

BBQ Grillet Havtaske - Bouquet Garni - Fumé

DESSERT

Madagaskar Vaniljeis - Hasselnød "Biscuit" - Hibiscus

1,400 DKK / person

HÂIDAN

7 courses

No Commitment Required - Betalingen opkræves først, når du har godkendt og modtaget bekræftelse fra kokken.

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om HÂIDAN

En 'rising star' på den gastronomiske scene i Danmark. HÂIDAN er en sammensmeltning fra den gastronomiske rejse, som køkkenchef Gabriele har været på. Middelhavets rene smage bliver sat sammen med en passion for håndværket og verdens smage. Oplev en private dining fra et stjerneskud på Danmarks gastronomiske scene.

HÂIDAN

Med opvækst i familiens 'trattoria' i Palermo har køkkenchef og ejer Gabriele Rizzo fået restaurantscenen og kærligheden til mad ind med modermælken. Fra start har køkkenet været en naturlig del af hans liv. I en tidlig alder trak rejselysten i ham. Drevet af smagene fra de mange verdenshjørner har gastronomien bragt ham forbi den ene toprestaurant efter den anden. Alt sammen for at lære fra nogle af verdens bedste kokke – fra San Franciscos 3-stjernede Michelin-restauranter COI og Benu til Geranium og Jordnær i Danmark, hvor han var assisterende køkkenchef.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024