Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Asian

Japanese

Makan

By Henrik Jyrk

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Serveringer (5)

1.

SNACKS

SPRØD WONTON - Japansk mayo & tomat TARTELET - Rygeost, Wasabi & Rejer

2.

BRØD

Brød med økologisk smør

3.

FORRET

Kammusling - ponzu - sesam - ørredrogn & øster blade

4.

HOVEDRET

Ballotine af frilands kylling - kål - aromatiske urte & sauce exotic

5.

DESSSERT

Chokolade - kokos - matcha & krokant

Krav til køkkenet

Fridge A line styled icon from Orion Icon Library.

Køleskab

Range Oven A line styled icon from Orion Icon Library.

Ovn

Henrik Jyrk medbringer

Dish A line styled icon from Orion Icon Library.

Tallerkener

750 DKK / person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Henrik Jyrk

Henrik Jyrk er manden. En mand der to år i træk har vundet Danmarks største kokkekonkurence. Tidligere køkkenchef på en af de mest kendte Michelin-restauranter i verden, Atelier Crenn i Californien. Nu bringer han sit bombastiske og pan-asiatiske køkken hjem til dig.

Henrik Jyrk

De fantastiske og forttyllende smage fra det asiatiske køkken er omdrejningspunktet hos Private Dining By Henrik Jyrk. De har kastet sig over det pan asiatiske køkken, hvor de forkæler restaurantens gæster med fantastiske smage, der både udfordrer og forfører. Al inspirationen er hentet fra det asiatiske, hvor smagsoplvelsen og teknikerne er i højsædet. Smagsløgene vil blive udfordret og forkælet, når man skal igenne det asiatiske køkken. Fra Singapore i det sydlige Asian, til Hokaidoo i det nordlige Japan, er inspirationen hentet.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024