Polterabend

Inspiration

Polterabend

Lad chefmade stå for mad til polterabend, og nyd dagen i fulde drag

"Når I får mad til polterabend med chefmade, så får I en smagfuld restaurantoplevelse, lige meget hvor I er. Det betyder at I får frihed i planlægningen, så mere kan lade sig gøre. Hvis I beslutter jer for at afslutte dagen med en fest i private omgivelser, sikre I jer også at festen ikke dør før tid. På en restaurant er man begrænset af lukketider, lokation og de andre gæster. Med chefmade kan I få restauranten lige derhen, hvor I ønsker. Desuden slipper I for alt besværet omkring forberedelse, madlavning, oprydning og opvask. Alt dette ordner kokkene og restauranterne, mens I slapper af og fejrer den kommende brud eller brudgom. Udfyld vores uforpligtende kontaktformular og lad os hjælpe med at gøre dagen uforglemmelig."

Men hvad spiser man så til en polterabend?

"Igen handler det virkelig om, hvem man har med at gøre, hvilket slags arrangement I har besluttet jer for at have, og endda også hvor mange I er. Skal det være et intimt arrangement, hvor I tager jer rigtig god tid, så er social dining ideelt til jeres tur ned ad erindringens gade. Derudover betyder det også noget, hvor I er i planen for dagen. Skal der skrues op for indtaget af de våde varer, kan det være en idé at maden ikke er for elegant, så I går glip af finesserne. En god måde at få fantastisk mad, der smager skønt lige meget, hvor man befinder sig på alkometeret, er med street food. Og så kan der jo også sagtens være stor forskel på, hvad der forventes af menuen baseret på, om det er brudens veninder der står for mad til venindeaften, eller det er mandens polterabend, hvor man nok kan forvente nogle af de samme ting som til en herremiddag. En ting der er gennemgående for en polterabend er, at der bliver skruet op på forventningsbarometret. Jeres ven eller veninde bliver formentlig kun gift denne ene gang. Det er derfor helt i orden at sørge for, at kvaliteten ikke skuffer. Den forventningsafstemning er vi eksperter i hos chefmade."

Planlæg mad til polterabend i god tid

Ofte mødes arrangørerne af festen i god tid, for at sikre et brag af et bachelor party. Mens der bliver skovlet godt med gode ideer i planlægningsmaskinen, kan man let komme til at glemme maden. Polterabender har en notorisk tendens til at gå ned i energiniveau hen mod aften. Undgå den typiske fælde som mange går i, ved at have styr på planlægningen af maden til polterabend i god tid.

Giv den kommende brud eller gom, en smagsoplevelse de selv står for

Der findes næsten lige så mange ideer til polterabend, som der findes venner og veninder. Det behøver som sagt ikke at være tequila slammers med hjelm og blå mærker, for at være sjovt. Er jeres ven eller veninde helt vild med tapas eller sushi, så kan vi arrangere det sådan, at I selv får lov til at prøve kræfter med disse discipliner. Er det et vildmarksmenneske der skal giftes, skal I måske have et event, hvor vores samarbejdspartnere hjælper jer med at lave gourmet ude i skoven. I kan selvfølgelig også lege bartendere for et stykke tid, hvor I lærer at ryste fantastiske, smagfulde og farverige cocktails til den store guldmedalje

En polterabend handler om hovedpersonen

En polterabend behøver ikke at være stereotyp. Vi er efterhånden blevet meget bedre til at tage udgangspunkt, i den person vi fejrer. Det kan selvfølgelig sagtens være, at bruden eller gommen er vilde med adrenalin, og så skal man selvfølgelig tage udgangspunkt i dét. Det vigtigste er at man tænker på, hvad hovedpersonen vil synes er sjovt. Det må gerne være grænseoverskridende og spændende, men det handler om balance. Har man f.eks. været ude at blive våd og kold i havet, har man også fortjent lidt forkælelse, måske i form af vildmarksbad og kolde fadøl.

En polterabend kan være lige hvad man vil

"I virkeligheden er det kun fantasien, der sætter grænsen. Det betyder både, at man kan gøre det så vildt man vil, men også at det ikke behøver at gøres på den gængse måde. Vi kender alle til skrækhistorier om polterabender, der er gået galt, og der er også sket et skred i, hvordan vi fejrer vores venner og veninder, når de skal giftes. Forkæl den kommende brud eller brudgom med en skøn brunch inden dagens strabadser."

Polterabend - En dag som skal huskes resten af livet

"I Danmark har vi i mange år haft tradition for polterabend. Historisk set har det været en aften, hvor gommen sammen med sine venner, siger farvel til ungkarlelivet. Men kvinderne er også kommet godt med, og i dag er det lige så almindeligt at holde polterabend for bruden. Alene ordet polterabend er ladet med så mange associationer, at vi dårligt kan sige ordet, uden at folk tænker på ture op og ned af strøget med skilte, bajere og tilbud på kys. Enten det, eller at blive skudt på med paintballkugler, smidt ud fra et fly eller bungeejump med hovedet i havnens beskidte vand. Der opfattelse af, at det skal være så vildt som overhovedet muligt. En polterabend er en rigtig god mulighed for at få rystet folk sammen så de kender hinanden lidt bedre inden de mødes til bryllupsmiddag."

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer