Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

KASA
KASA

Kok

KASA

Om KASA

En Fusion af Dansk og Japansk Gastronomi. Køkkenchefen bag KASA kombinerer sin erfaring fra Danmarks topkøkkener med en dyb forståelse for japansk kokkekunst. Med en fortid som køkkenchef hos Mielcke & Hurtigkarl og erfaring fra trestjernede Michelin-restauranter som Vendôme, præsenterer KASA en unik fusion, hvor dansk kvalitet og japansk præcision mødes. KASA har base ved Aarhus, men er villig til at køre op til 600 km for at servere udsøgt mad direkte til dit hjem.

Hussein Mustapha er køkkenchefen bag KASA. Udlært ved Svineriet i Aarhus og arbejdede allerede tidligt i karrieren på Geranium, Malling & Schmidt og Frederikshøj. Hans talent førte til rollen som køkkenchef hos Mielcke & Hurtigkarl samt til den trestjernede Michelin-restaurant Vendôme i Tyskland under Joachim Wissler, der hjalp med at forfine hans passion for det asiatiske køkken.
En dannelsesrejse til Japan gav mulighed for ægte fordybelse i den traditionelle japansk tradition. Arbejdede på 3-stjernede Michelin-restaurant Narisawa, kåret som Asiens bedste restaurant på World's 50 Best Restaurants listen. Her tændtes hans kærlighed til det Japanske køkken, kendetegnende for KASA. De håndlavede ispinde er blevet fast dessert repertoire.

KASA

Bedømmelser af KASA (3)

5,00

LN

KASA KASA KASA - fantastisk

KASA

Vi havde en fantastisk gourmet oplevelse med KASA. Hans retter var som små kunstværker, og smagskombinationerne var både innovative og harmoniske. KASA's professionalisme og passion for madlavning skinnede igennem i hver bid. En oplevelse vi sent vil glemme. Hilsen Anton

A

Perfekt aften!

KASA

Hussein leverede simpelthen den helt perfekte aften! Vanvittigt lækkert og klart anbefalelses værdigt!

HJ

SUBLIM aften!

KASA

Maden fra KASA var helt sublim. Hver ret var perfekt tilberedt og serveret med stor omhu. Det var en sand gastronomisk oplevelse, og KASA’s venlige væremåde gjorde hele aftenen endnu bedre. Kan varmt anbefales!

Book

Priser fra 675 DKK Pr. person

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024