Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

French

Gastronomique Élégance

By La Cuisine Française

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Serveringer (4)

1.

Forret

Græskar velouté: Crème fraîche, græskarkerner, grillet gedeost på en baguette

2.

Mellemret

Friske stegt tun salat: Ristede kartofler, blandet salat, grønne bønner, cherrytomater, sennepsdressing

3.

Hovedret

Lammekrone: Cremet estragonsauce, ratatouille, gratin dauphinois

4.

Dessert

Cointreau chokolademousse: Appelsinskive, kandiseret appelsin

Krav til køkkenet

Fridge A line styled icon from Orion Icon Library.

Køleskab

Range Oven A line styled icon from Orion Icon Library.

Ovn

La Cuisine Française medbringer

Dish A line styled icon from Orion Icon Library.

Tallerkener

625 DKK / person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om La Cuisine Française

Oplev den forfinede elegance af fransk gastronomi hos La Cuisine Française. Inspireret af Paris' kulinariske hjerte, tilbyder denne restaurant en oplevelse, der forener tradition med nyskabelse. Hver ret er en hyldest til det raffinerede og sofistikerede, en balance mellem klassisk fransk kogekunst og moderne flair.

La Cuisine Française

En private dining hos La Cuisine Française er en dybdegående udforskning af ægte fransk finesse. Det franske køkken er kendt for sin rige variation i smagsnuancer, elegance, dybde, urter og farvespil. Konceptet bag La Cuisine Française er rodfæstet i de klassiske grundelementer fra det traditionelle franske køkken, men er genopfundet for den moderne gourmet-scene - fornyet og forfinet.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024