Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

French

Voyage Culinaire

By Armando

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Vores menu byder på en raffineret smagsoplevelse. Start med en cremet græskar velouté og en frisk stegt tun salat, efterfulgt af unikke boghvedepandekager og luksuriøs stegt foie gras. Nyd vores klassiske Coq au vin og delikate skatefilet med krydderurtesmør. Hovedretten, en lammekrone med estragonsauce, ledsages af ratatouille og gratin dauphinois. Afslut med en Cointreau chokolademousse, en sød afslutning på et uforglemmeligt måltid.

Serveringer (8)

1.

Forret

Græskar velouté: Crème fraîche, græskarkerner, grillet gedeost på en baguette

2.

Mellemret

Friske stegt tun salat: Ristede kartofler, blandet salat, grønne bønner, cherrytomater, sennepsdressing

3.

Mellemret

Boghvedepandekager: porre, comté, tomme, gruyereost

4.

Mellemret

Stegt foie gras med ristede ferskner

5.

Mellemret

Coq au vin

6.

Mellemret

Skatefilet med krydderurtesmør

7.

Hovedret

Lammekrone: Cremet estragonsauce, ratatouille, gratin dauphinois

8.

Dessert

Cointreau chokolademousse: Appelsinskive, kandiseret appelsin

Krav til køkkenet

Køleskab

Ovn

Armando medbringer

Tallerkener

1,150 DKK / person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Armando

Oplev den forfinede elegance af fransk gastronomi af Armando. Inspireret af Paris' kulinariske hjerte, tilbyder denne restaurant en oplevelse, der forener tradition med nyskabelse. Hver ret er en hyldest til det raffinerede og sofistikerede, en balance mellem klassisk fransk kogekunst og moderne flair. Armando har hjemme på Frederiksberg og kører op til 100km for at servere sine udsøgte gourmet retter i jeres hjem eller virksomhed.

Armando

En private dining hos Armando er en dybdegående udforskning af ægte fransk finesse. Det franske køkken er kendt for sin rige variation i smagsnuancer, elegance, dybde, urter og farvespil. Armandos koncept er rodfæstet i de klassiske grundelementer fra det traditionelle franske køkken, men er genopfundet for den moderne gourmet-scene - fornyet og forfinet.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024