Kurv
Your cart is empty
Click here to find a menuServeringer (9)
1.
Snacks
Tangvaffel med fisk fra de fynske have Østers med asiatiske smage Sydfynsk charcuterie Linsekiks med trøffel og gammelknas Brød med mel fra økomølleriet Kragegaarden Hjemmelavet smør
2.
Forret
Musling med agurk, nødder og aromatiske urter
3.
Første mellemret
Hummer med morkler, syltede perleløg og hummer bisque.
4.
Anden mellemret
Brødstegt fisk med variation af kål og sauce på muslinger med purløg og rogn.
5.
Tredje mellemret
Farseret kylling med grillet salat og Cognac sauce med røget marv
6.
Hovedret
Beef Wellington med sommer grønt fra det fynske og sauce Marco Polo.
7.
Oste
Mine bedste 4 oste med kompot og gluten
8.
Første dessert
Tærte med vanilje creme og rehydreret blåbær
9.
Anden dessert
Rabarber i variation med matcha
Krav til køkkenet
Køleskab
Ovn
Local Dining medbringer
Tallerkener
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Always communicate through chefmade
To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.
Peters kærlighed til de fynske øer og dets have, har skabt en unik mulighed for at opleve noget
personligt og skabe eller gense, minder omkring Fyn. Tidligere har Peter stået bag den succesfulde restaurant The Balcony. Han tager gæsterne med på rejsen ind i, hvad Fyn har at byde på. Med nøje udvalgte fynske og ikke mindst sydfynske lokale leverandører, store som små, skaber han mere end bare et måltid - “jeg ønsker at skabe minder.”
“Når jeg planlægger en tur eller en rejse er det første spørgsmål altid, hvad skal jeg spise? Dette giver mig en mulighed for at skabe minder omkring ting, som jeg igen og igen kan opleve. Det er denne følelse, som jeg ønsker at dele med vores gæster. Jeg er hverken nordisk, fransk eller italiensk, i min måde at lave mad på. Al min inspiration kommer fra mine oplevelser med forskellige kulturer verden over. Man kan med Local Dining forvente store smage, kraftige saucer og kærlighed på tallerken - jeg servere kun ting, som jeg selv spiser.
Request bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327