Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Vegetar - Lille Fyn

By Peter

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Peters kærlighed til de fynske øer og dets have, har skabt en unik mulighed for at opleve noget personligt og skabe eller gense, minder omkring Fyn. Tidligere har Peter stået bag den succesfulde restaurant The Balcony. Han tager gæsterne med på rejsen ind i, hvad Fyn har at byde på. Med nøje udvalgte fynske og ikke mindst sydfynske lokale leverandører, store som små, skaber han mere end bare et måltid - “jeg ønsker at skabe minder.”

Serveringer (4)

1.

Snacks

Tang vaffel med æggesalat Tærte med blomkål Brød med mel fra økomølleriet Kragegaarden Hjemmelavet smør

2.

Forret

Jordskokker med peanutbutter sauce

3.

Hovedret

Stegt østershat med svampe bouillon og tørrede svampe og bygotto

4.

Dessert

Rabarber i variation med matcha.

Krav til køkkenet

Køleskab

Ovn

Peter medbringer

Tallerkener

Bedømmelser af Peter (2)

PJ

Vores bedste anbefalinger

Peter

Vi havde en fantastisk aften. Kokken Peters koncept med lokale råvarer er helt gennemført og vi giver absolut topkarakter på udførelsen. At Peter samtidig var yderst behagelig og hyggelig at have på besøg var kun et plus. Vores bedste anbefalinger gives hermed.

TC

Fantastisk Madoplevelse med Peter

Peter

Vi havde fornøjelsen af at have Peter som kok til vores arrangement, og det var en fantastisk oplevelse. Hver ret var nøje tilberedt med lokale fynske råvarer, og smagene var sublime. Peters kærlighed til de fynske øer skinnede igennem i hver bid. Han formåede at skabe en hyggelig atmosfære, og vores gæster var alle meget imponerede over både mad og præsentation. Vi vil helt sikkert booke Peter igen til fremtidige arrangementer.

749 DKK / person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Peter

Peters kærlighed til de fynske øer og dets have, har skabt en unik mulighed for at opleve noget personligt og skabe eller gense, minder omkring Fyn. Tidligere har Peter stået bag den succesfulde restaurant The Balcony. Han tager gæsterne med på rejsen ind i, hvad Fyn har at byde på. Med nøje udvalgte fynske og ikke mindst sydfynske lokale leverandører, store som små, skaber han mere end bare et måltid - “jeg ønsker at skabe minder.”

Peter

“Når jeg planlægger en tur eller en rejse er det første spørgsmål altid, hvad skal jeg spise? Dette giver mig en mulighed for at skabe minder omkring ting, som jeg igen og igen kan opleve. Det er denne følelse, som jeg ønsker at dele med vores gæster.

Jeg er hverken nordisk, fransk eller italiensk, i min måde at lave mad på. Al min inspiration kommer fra mine oplevelser med forskellige kulturer verden over. Man kan med Local Dining forvente store smage, kraftige saucer og kærlighed på tallerken - jeg servere kun ting, som jeg selv spiser.

Peter har hjemme på Sydfyn, men kører over hele landet.

Se en kort video hvor Peter fortæller lidt om tankerne bag hans cuisine:


Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024