Den Store Metier

Menu information

725 kr. / kuvert

7 serveringer

Start foresp√łrgsel

Description

En storsl√•et opvisning af klassisk fransk h√•ndv√¶rk med nordiske touch, som bringer lethed og elegance ind over retterne. Med lokale r√•varerr fra de bedste producnter p√• Sj√¶lland, som gennem fantastisk h√•ndv√¶rk bliver tilberedt til perfektion, s√• deres karakter st√•r helt frem. En private dining fra √łverste hylde, som vil give dig og g√¶sterne en uforglemmelig oplevelse.

Serveringer

  • 1

    SNACKS

    • Glaserede beder, friskost & spr√łdt.
    • Spr√łde kroketter & emulsion.
  • 2

    BR√ėD

    • Surdejsbr√łd med k√¶rnem√¶lkssm√łr.
  • 3

    1. SERVERING

    • Crudo af Vesterhavs-torsk fra Fiskerikajen.
    • Tang-vinaigrette, crudit√© af gr√łnt, spr√łdt & urter.
    • Stracciatella fra La Treccia.
    • Grillet vinergr√łnt fra Birkemosegaard.
  • 4

    2. SERVERING

    • Braiserede porrer fra Brinkholm.
    • Vesterhavs-ost, urter & knasende linser.
    • Karamelliseret gr√¶skar fra Birkemosegaard.
    • Dukkah, brunet sm√łr, ristet boghvede & gremolata.
  • 5

    3. SERVERING

    • Langtidsbraiseret gris fra Vinfeldt Sauce, sortk√•l & peberrod.
    • Glaserede majroer og knoldselleri fra Ils√łegaard.
    • Gr√łnk√•ls-vinaigrette, saltede citroner & urter.
  • 6

    OST

    • 2 slags oste fra sm√• mejerier, kn√¶kbr√łd og kompot.
  • 7

    DESSERT

    • Syltede blommer fra Saksk√łbing.
    • Saltet karamel, pisket creme p√• hvid chokolade, crumble & granit√©.

Det praktiske

Menuen er er blot et udkast p√• den aktuelle s√¶son. P√• ugen kan den √¶ndre sig grundet kvaliteten p√• de r√•varer de modtager. Restauranten forbeholder sig retten til at √¶ndre i menuen ugen op til. S√•fremt s√¶sonen skifter eller r√•varernes kvalitet ikke lever op til √łnsket standard.

Our perks

Antal kuverter

Fra minimum 8 til 150 kuverter

Restaurant lokation

Frederiksberg

Maksimal afstand fra restaurant

100 km

Om restauranten

Metier

Hos Restaurant Metier har de en dyb k√¶rlighed til gr√łntsager. Det handler i s√¶rdeleshed om m√•den, de kan tilberedes p√•, s√• de kommer til deres ret med masser af smag. Den fremgangsm√•de giver perspektiver til, hvordan gr√łntsager kan fungere som omdrejningspunkt i deres serveringer. De vil gerne udfordre den spisende, og dem selv kreativt, ved at servere anderledes retter med udgangspunkt i s√¶sonens r√•varer. Retter som ikke har et stykke r√łdt k√łd som midtpunkt, men derimod er bygget op omkring gr√łntsagerne.

Med Restaurant Metier kan en gr√łnsagsret blive lige s√• sp√¶ndende og tilfredsstillende som en k√łdret. Det handler om at overraske g√¶sten med, hvor godt en r√łdbede kan smage, og f√• folk til at tage det op til eftertanke.

Samtidig handler det i h√łj grad ogs√• om, at r√•varerne kommer fra lokale leverand√łrer, der sikre dem h√łj kvalitet, leverand√łrer som de har et t√¶t samarbejde med.

De gl√¶der sig til at skabe en fantastisk madoplevelse for jer, om det g√¶lder en f√łdselsdag, et bryllup, en venindeaften, venneaften eller noget helt femte.

Menuer af Metier

Den Lille Metier

Gå på opdagelse i Metiers univers, som lader dig smage de bedste af de bedste råvarer, som Sjælland kan bydee. Tilberedt til perfektion for, …

5 serveringer

605 kr. / kuvert

Den Store Metier

En storslået opvisning af klassisk fransk håndværk med nordiske touch, som bringer lethed og elegance ind over retterne. Med lokale råvarerr fra de bedste …

7 serveringer

725 kr. / kuvert

Metiers Jul anno 2022

Gå på opdagelse i Metiers jule univers, som lader dig smage de bedste af de bedste råvarer, som Sjælland kan byde. Tilberedt til perfektion …

5 serveringer

625 kr. / kuvert

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade