Kurv
Your cart is empty
Click here to find a menuServeringer (11)
1.
SNACKS
Kyllingechips og fermenteret hvidløg Krustade og røget musling Oksetatar og glaskål
2.
BRØD
Manitoba brød med saltet smør
3.
FORRET 1
Ceviche med hybenroseeddike & glaskål
4.
FORRET 2
Østers med grønne grøntsager & chimichurry
5.
FORRET 3
Lavvarmet "dagsfangst" med palmekål & fennikel blanquette
6.
MELLEMRET 1
Butternut terrine med syltede trompetsvampe & haugus sauce
7.
MELLEMRET 2
Selleri og oksehale med persille
8.
HOVEDRET
Modnet okse med bagte gule beder, aromatisk sauce, røget marv & dukka
9.
OST
Høost med løg og vadouvan
10.
DESSERT
Stegt mandelkage med kamilleis, citronverbena & pære
11.
PETIT FOUR
Karamel og lavendel Financier, marengs og citron
Krav til køkkenet
Køleskab
Ovn
Sdr. Bjert medbringer
Tallerkener
Bedømmelser af Sdr. Bjert (1)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Always communicate through chefmade
To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.
Syd for Kolding ligger den hyggelige landsby Bjert, og i byen finder man Sdr. Bjert Kro, som for et par år siden, blev bragt tilbage til fordums glans af nye ejere. Landsbyidyllen omfavner kroen, og den hyggelige stemning er en stor del af kroens identitet. De har primært fokus på klassiske danske retter med et twist.
Ejerne af Sdr. Bjert Kro er parret Katrine og Emil Rask Bahr, som begge er uddannede kokke og har arbejdet mange år i restaurationsbranchen. Emil har blandt andet været ejer af restaurant Hærværk i Aarhus, som har fået omtale i blandt andet Michelinguiden, New York Times og White Guide for deres madkunst. Emil har arbejdet på Michelin restauranter, men det er ikke visionen med kroen. Det skal ikke være fine dining, men primært klassiske danske retter med et twist. De kalder det ”nyklassisk” og det omfavner blandt andet en klassiker som tarteletten. Helt generelt vil de gerne favne bredt i deres madstil. De eksperimenterer med serveringer, så de kan udfordre deres håndværk og teknikker.
Request bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327