Stracciatella fra La Treccia.
Grillet vinergrønt fra Birkemosegaard.
Crudo af Vesterhavs-torsk fra Fiskerikajen.
Tang-vinaigrette, crudité af grønt, sprødt & urter.
Braiserede porrer fra Brinkholm.
Vesterhavs-ost, urter & knasende linser.
Karamelliseret græskar fra Birkemosegaard.
Dukkah, brunet smør, ristet boghvede & gremolata.
Glaserede beder, friskost & sprødt.
Sprøde kroketter & emulsion.
Surdejsbrød med kærnemælkssmør.
Langtidsbraiseret gris fra Vinfeldt Sauce, sortkål & peberrod.
Glaserede majroer og knoldselleri fra Ilsøegaard.
Grønkåls-vinaigrette, saltede citroner & urter.
2 slags oste fra små mejerier, knækbrød og kompot.
Syltede blommer fra Sakskøbing.
Saltet karamel, pisket creme på hvid chokolade, crumble & granité.
Restaurant Metier er placeret på Østerbro i København, og er startet af Christian Hasle og Jens Munk Thomsen i 2016. Metier er et fransk ord, der betyder et arbejdsområde, hvor en person har specialiseret sig gennem oplæring. Metier arbejder sæsonpræget og med fokus på bæredygtighed. Menuerne består altid af lokale råvarer fra små økologiske og biodynamiske gårde, og deres fisk er fanget skånsomst i de danske farvande.
Hos Restaurant Metier har de en dyb kærlighed til grøntsager. Det handler i særdeleshed om måden, de kan tilberedes på, så de kommer til deres ret med masser af smag. Den fremgangsmåde giver perspektiver til, hvordan grøntsager kan fungere som omdrejningspunkt i deres serveringer. De vil gerne udfordre den spisende, og dem selv kreativt, ved at servere anderledes retter med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Retter som ikke har et stykke rødt kød som midtpunkt, men derimod er bygget op omkring grøntsagerne. Med Restaurant Metier kan en grønsagsret blive lige så spændende og tilfredsstillende som en kødret. Det handler om at overraske gæsten med, hvor godt en rødbede kan smage, og få folk til at tage det op til eftertanke.