Den Store Metier

Metier

Den Store Metier

En storslået opvisning af klassisk fransk håndværk med nordiske touch, som bringer lethed og elegance ind over retterne. Med lokale råvarerr fra de bedste producnter på Sjælland, som gennem fantastisk håndværk bliver tilberedt til perfektion, så deres karakter står helt frem. En private dining fra øverste hylde, som vil give dig og gæsterne en uforglemmelig oplevelse.

725 kr. / kuvert

7 serveringer

Serveringer
1. SERVERING

Stracciatella fra La Treccia.

Grillet vinergrønt fra Birkemosegaard.

Crudo af Vesterhavs-torsk fra Fiskerikajen.

Tang-vinaigrette, crudité af grønt, sprødt & urter.

2. SERVERING

Braiserede porrer fra Brinkholm.

Vesterhavs-ost, urter & knasende linser.

Karamelliseret græskar fra Birkemosegaard.

Dukkah, brunet smør, ristet boghvede & gremolata.

SNACKS

Glaserede beder, friskost & sprødt.

Sprøde kroketter & emulsion.

BRØD

Surdejsbrød med kærnemælkssmør.

3. SERVERING

Langtidsbraiseret gris fra Vinfeldt Sauce, sortkål & peberrod.

Glaserede majroer og knoldselleri fra Ilsøegaard.

Grønkåls-vinaigrette, saltede citroner & urter.

OST

2 slags oste fra små mejerier, knækbrød og kompot.

DESSERT

Syltede blommer fra Sakskøbing.

Saltet karamel, pisket creme på hvid chokolade, crumble & granité.

Om Restauranten

Metier

Hos Restaurant Metier har de en dyb kærlighed til grøntsager. Det handler i særdeleshed om måden, de kan tilberedes på, så de kommer til deres ret med masser af smag. Den fremgangsmåde giver perspektiver til, hvordan grøntsager kan fungere som omdrejningspunkt i deres serveringer. De vil gerne udfordre den spisende, og dem selv kreativt, ved at servere anderledes retter med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Retter som ikke har et stykke rødt kød som midtpunkt, men derimod er bygget op omkring grøntsagerne. Med Restaurant Metier kan en grønsagsret blive lige så spændende og tilfredsstillende som en kødret. Det handler om at overraske gæsten med, hvor godt en rødbede kan smage, og få folk til at tage det op til eftertanke.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer