Den Store Metier

Metier

Den Store Metier

En storsl√•et opvisning af klassisk fransk h√•ndv√¶rk med nordiske touch, som bringer lethed og elegance ind over retterne. Med lokale r√•varerr fra de bedste producnter p√• Sj√¶lland, som gennem fantastisk h√•ndv√¶rk bliver tilberedt til perfektion, s√• deres karakter st√•r helt frem. En private dining fra √łverste hylde, som vil give dig og g√¶sterne en uforglemmelig oplevelse.

725 kr. / kuvert

7 serveringer

Serveringer
1. SERVERING

Stracciatella fra La Treccia.

Grillet vinergr√łnt fra Birkemosegaard.

Crudo af Vesterhavs-torsk fra Fiskerikajen.

Tang-vinaigrette, crudit√© af gr√łnt, spr√łdt & urter.

2. SERVERING

Braiserede porrer fra Brinkholm.

Vesterhavs-ost, urter & knasende linser.

Karamelliseret græskar fra Birkemosegaard.

Dukkah, brunet sm√łr, ristet boghvede & gremolata.

SNACKS

Glaserede beder, friskost & spr√łdt.

Spr√łde kroketter & emulsion.

BR√ėD

Surdejsbr√łd med k√¶rnem√¶lkssm√łr.

3. SERVERING

Langtidsbraiseret gris fra Vinfeldt Sauce, sortkål & peberrod.

Glaserede majroer og knoldselleri fra Ils√łegaard.

Gr√łnk√•ls-vinaigrette, saltede citroner & urter.

OST

2 slags oste fra sm√• mejerier, kn√¶kbr√łd og kompot.

DESSERT

Syltede blommer fra Saksk√łbing.

Saltet karamel, pisket creme på hvid chokolade, crumble & granité.

Om Restauranten

Metier

Hos Restaurant Metier har de en dyb k√¶rlighed til gr√łntsager. Det handler i s√¶rdeleshed om m√•den, de kan tilberedes p√•, s√• de kommer til deres ret med masser af smag. Den fremgangsm√•de giver perspektiver til, hvordan gr√łntsager kan fungere som omdrejningspunkt i deres serveringer. De vil gerne udfordre den spisende, og dem selv kreativt, ved at servere anderledes retter med udgangspunkt i s√¶sonens r√•varer. Retter som ikke har et stykke r√łdt k√łd som midtpunkt, men derimod er bygget op omkring gr√łntsagerne. Med Restaurant Metier kan en gr√łnsagsret blive lige s√• sp√¶ndende og tilfredsstillende som en k√łdret. Det handler om at overraske g√¶sten med, hvor godt en r√łdbede kan smage, og f√• folk til at tage det op til eftertanke.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer