Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Morten's Signaturmenu 7 retter november/december

By Morten B

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Velkommen til Morten's Signaturmenu – en gastronomisk rejse gennem en række udsøgte retter, der hver især afspejler vores kærlighed til kvalitet, kreativitet og smagsnuancer. Hver ret er nøje sammensat for at give dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse. Vi har lagt vægt på sæsonens bedste råvarer og kombineret dem med spændende smage og teksturer.e

Serveringer (7)

1.

Snacks

Krustade med Laksecreme og Urter

Nyd en sprød krustade fyldt med en silkeblød laksecreme og toppet med friske urter. En let og delikat start på din kulinariske rejse.

2.

Marmoret Laks

Marmoret Laks, Burre Blanc, Jordskokker og Rogn

Lækker marmoret laks, serveret med den lækreste cremede kombu burre blanc, som bliver serveret med jordskokker og rogn. En harmonisk balance af smag og tekstur.

3.

Den Grønne

Græskar Flan, Cashewnødder, og Sennep

En flan af græskar, elegant kombineret med aromatiske urter og knasende cashewnødder og, lækker syltede sennepskorm, og sprødt. En ret, der fremhæver de fine smagsnuancer af sæsonens grøntsager.

4.

Hummer

Hummer, Tærte, Appelsin og urter

En lille tærte, serveret med hummerterrine elegant kombineret med aromatiske urter og noter af appelsin, en ret, der fremhæver hummeren som er kombineret med fine smagsnuancer af appelsin og urter, som bliver serveret i sprød tærteskal

5.

And

And, Rødbede, Estragon og Rødbedeglace

Mør and i forskellige tekstur, serveret med variation af rødbede og estragon, og en rødbedeglace der binder retten sammen med sin dybe, komplekse smag.

6.

Osten

Cambert, Hybenkompot, Whiskey og Sprødt

En cremet cambert, lagret i whisky som bliver friteret gylden og sprød. Serveret med den lækreste hybenkompot som er kogt med varme krydderier og vanilje, binder retten sammen med sin dybe, komplekse smag hvortil du vil få serveret sprødt

7.

Vaniljemousse

Vanljemousse, Variation af Kirsebær og Mørk chokolade

Afslut din middag med en lækker juleinspireret dessert, som består af variation af kirsebær servere med en lækker vaniljemousse og mørk chokolade En sød og sprød finale på en fortryllende aften.

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

800 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Morten B

Morten er en engageret og passioneret kok på 30 år, der bor sammen med sin kæreste Pernille i Viby J. Sammen med Pernilles far ejer de en anerkendt restaurant i Aarhus C. Morten brænder for at give sine gæster en helhedsoplevelse, der kombinerer udsøgt mad, fremragende vin og uovertruffen service.

Morten B

Med en baggrund som køkkenchef på seks forskellige restauranter har Morten opnået omfattende erfaring inden for catering, selskaber og a la carte. Han har et skarpt øje for detaljerne og forstår vigtigheden af et godt flow fra køkkenet og ud til gæsten. Morten arbejder målrettet på at sikre en gnidningsfri arbejdsproces mellem køkkenet og tjenerstaben, så gæsterne altid får den bedste oplevelse.

Når Morten planlægger et menukort, er det særligt vigtigt for ham, at menuen følger sæsonens råvarer. Han mener, at dette er nøglen til at opnå den bedste kvalitet og smag i retterne. Morten er også stærkt fokuseret på bæredygtighed og gør en dyd ud af at anvende hele råvaren for at minimere spild.

Derudover er Morten kendt for sin kreativitet i køkkenet og evnen til at skabe retter, der både overrasker og glæder. Hans mål er altid at levere en madoplevelse, der efterlader gæsterne tilfredse og begejstrede. Med Morten ved roret kan gæsterne forvente en kulinarisk rejse, der kombinerer tradition med innovation og altid har smagen i centrum.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024