Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

French

Den mellemstore menu

By Bo

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Mundwerks menuer giver et indblik i solidt håndværk og et eksperimenterende køkken, der sikrer uforglemmelige oplevelser med gæstens ønsker i centrum. Forbered dig på en gastronomisk rejse i Mundwerks univers. Mundwerk benytter landets fineste, sæsonbestemte råvarer, hvilket garanterer produkter af højeste kvalitet. Med Restaurant Mundwerks team bag sig er dit arrangement i kyndige hænder. En oplevelse præget af passion for håndværk, god smag og en kombination af kraftfulde smage og elegance.

Serveringer (7)

1.

SNACKS

Friteret jomfruhummer med chipotle & melon ”Rejemad” med avokado, urtecreme & radiser Krustade med ”Høns i asparges” Urtevaffel med trøffel & sortfodsskinke

2.

FORRET

Citrusmarineret sandart & æbler i hyldeblomst Aromatisk agurk, maltflager, citronpuré, peberrod, dild & små salater

3.

BRØD

Surdejsboller & pisket smør

4.

MELLEMRET 1

Pighvar stegt på crouton Blomkål, mandler, porre, spidskål & champagnesauce

5.

MELLEMRET 2

Mundwerks Kalvetartar Estragoncreme, tomater, sennepskorn, friterede kartofler & frisee

6.

HOVEDRET

Grillet oksehøjreb & Kartoffelterrine Croquette med skank, karamelliseret løg, kantareller, rødbeder & sherrysauce med syltede perleløg

7.

DESSERT

Hindbærsorbet & chokolademousse Braiseret ananas, karamel, brændt chokolade, citrusurter & sprød tuiles

Krav til køkkenet

Køleskab

Ovn

Bo medbringer

Tallerkener

Bedømmelser af Bo (5)

SC

En rigtig god smagsoplevelse.

Bo

Super god oplevelse. Alle fem retter+ snacks var meget velsmagende - nogle endda i ekstra god kvalitet. Stort fagligt overskud. God kemi med kokken. En stor succes til vores lille selskab.

LH

En anbefaling værd :)

Bo

uovertruffen mad og service

KB

Overgik vores forventninger

Bo

William og Virgil fra Mundwerk var helt forrygende. De kom i god tid, havde styr på det hele, var hjælpsomme og servicemindede og serverede fantastisk mad, som alle gæster roste til skyerne. Køkkenet blev efterladt så flot. Jeg kan ikke anbefale dem nok. Vi er så glade for, at vi valgte Mundwerk. Det overgik vores forventninger.

TR

Middag i særklasse

Bo

De 2 kokke fra Mundwerk leverede en sublim middag! De sørgede for, at alt spillede! Og de blendede bare ind, så det var en sand fornøjelse, hvor jeg som værtinde bare kunne læne mig tilbage og nyde den lækre mad og det gode selskab. Bagefter ryddede de det hele op, så køkkenet strålede✨ Og de havde endda gemt resterne fra middagen i bøtter i køleskab og fryser. Dejlig surprise🤩 Jeg giver Mundwerk mine bedste anbefalinger!

995 DKK / person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Bo

Bo og hans team er specialister i at skræddersy oplevelser efter budget. De er desuden eksperter i at eksekvere på store arrangementer med helt op til 600 gæster. Det er verdensmad med smage fra nord, syd, øst og vest, som sammen med godt håndværk munder ud i fantastiske smage. Det er mad til både øjne og mund. Bo har hjemme omkring København og kører i hele lokalområdet.

Bo

Med Bo's Team i ryggen er dit arrangement, stort som småt, i enormt kyndige hænder. Det er bestemt ikke pral, når de skriver på deres hjemmeside: "Uanset om I drømmer om trendy taiwanesisk, helstegt pattegris, nynordisk elegance eller noget helt fjerde, så sørger vi for, at det bliver, præcist som I har drømt om." Det løfte bunder i en enorm kærlighed til det gode håndværk, og den gode smag. Mundtwerk skal forstås som håndværk til munden, og det hentyder til det verdenskendte tyske præcisionsarbejde og respekt for det gennemarbejdede. Det er kraftfulde smage, pakket ind i elegance.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024