Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Dansk

Fransk

Pondus

By Pondus

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Dyk ned i Ponduses univers når du byder dine gæster til private dining. Der vil være skruet helt op for håndværket og kreativiteten når Pondus kommer hjem til jer og servere den ene unikke servering efter den anden. Stilen er lagt efter mange års erfaring i køkkenet og bundsolidt samarbejde med nogle af de bedste lokale leverandører, som sikre en middag som ikke er bundet op på dogmer, men lader sig diktere af det bedste som naturen kan tilbyde.

Serveringer (5)

1.

SNACKS

Flæskesvær m. mascarponecreme & oliven

2.

FORRET

RIMMET ØRRED m. blomkål, tomat og basilikum

3.

MELLEMRET

TATAR m. mayo, estragon og æggeblomme

4.

HOVEDRET

GRIS FRA TROLDGÅRDEN m. gulerødder, løgkompot og pebersauce hertil knuste kartofler

5.

DESSERT

LAKRIDSCREME m. hindbæris, friske hindbær og crumble

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

Bedømmelser af (1)

KM

Super god oplevelse

Pondus

Super god og venlig service, lækker mad og vin - præcis som håbet!

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Pondus

Pondus vil give jer en gastronomisk oplevelse i ren velsmag. Med deres vison og teamet bag, ønsker de at give jer en private dining oplevelse, som ikke er præget af dogmer. Men er drevet af nysgerrighed og grundlæggende respekt for lokale, årstidsbestemte råvarer og godt solidt håndværk, som baner vejen for velsmag.

Pondus

Med Pondus til din private dining kan I glæde jer til køkkenets sammensatte menu, som er baseret på årshjulets spændende inputs. Menuen består typisk af flere serveringer, som varierer i antal alt efter årstiden og de aktuelle råvarer. Som regel vil forårs- og sommermenuerne være præget af flere, lette anretninger, hvor vinterhalvåret byder på færre, men lidt tungere retter. Med et klart og enkelt koncept er I med restaurant Pondus sikret en dejlig aften med perfekttilberedt og velsmagende mad.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024