Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Dansk

Fransk

Nordisk

Take-away Nytårsmenu 2024

By Rafael

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Nyd smagen af en dejlig nytårsmenu med friske råvarer under dine rammer.

Vi har sammensat en lækker 3-retters menu, som du kan nyde nytårsaften. Menuen består af en forret med fisk, en hovedret med oksekød og en dessert med hvid chokolademousse. Med klare instruktioner til samling og servering, vil du føle dig som aftenens kok foran dine gæster.

Afhentningstider: 30. december kl. 10-17. Giv os venligst besked om eventuelle allergier – vi tager hensyn til alle gæster.

Serveringer (3)

1.

Forret

Marmoreret torsk, persilleemulsion, syltede knoldselleriperler, cremet hummerbisque, mørkegrøn olie.

2.

Hovedret

Okse teres major, sprøde pommes pave, brændte porrer, trøffelmayonnaise, syltede sennepsfrø, rødvinsdemi glace.

3.

Dessert

Hvid chokolademousse, pocherede blommer, mandelkagecrumble, blommegelé.

Krav til køkkenet

Tallerkener

Blender

Glas

Mixer

Bestik

medbringer

Ovn

Tallerkener

Køleskab

Glas

Bestik

Grill

399 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Rafael

Med over 12 års kulinarisk ekspertise har Rafael etableret et fornemt ry i den kulinariske industri.

Rafael

Med over 10 års erfaring som kok og efter at have arbejdet i lande som Australien, Tyskland, Frankrig, Vietnam, Argentina og nu Danmark, bringer jeg et væld af kulinarisk viden hjem til dit køkken. Fra den finere gourmet til madlavning over bål, har jeg tilegnet mig forskellige madlavningsevner og en dyb forbindelse med naturen. Min passion ligger i at skabe unikke og mindeværdige kulinariske oplevelser. Rafael tror vi på madens kraft til at bringe mennesker sammen. Med en forpligtelse til kvalitetsingredienser og sans for detaljer, laver han retter, der hylder smag og teksturer. "Jeg er beæret over at dele min kulinariske ekspertise med dig. Jeg skabe uforglemmelige øjeblikke gennem køkkenkunsten.”

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024