Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Asian

Italian

Den Ultimative

By SaxGastro

Reviews

4.3 / 5

Menuen - 9 courses

APPETEIZER

Muslingetærte med yuzu og røget mandler ”Guideline: Domino de Requena cava brut”

BRØD OG SMØR PÅ BORDET

Surdejsbrød med pisket brunet smør

FORRET 1

Torsk med hyldeblomst, citrus sauce og olivenolie Kinaradis med saltet mandelcreme, grønne oliven og persille ”Guideline: Julius kimle, Riesling feinherb 2017”

FORRET 2

Nænsomt tilberedt rødspætte med spinatmousse og grillet spinatpure Crudite på glaskål med friskost, lime og basilikum ”Guideline: Bodegas bleda, pino doncel, Sauvignon blanc 2016”

MELLEMRET 1

Grillede artiskokker med saltet pistaciecreme og ingefærsauce Tapioka chips på høns og tallerkensmækkere ”Guideline: Colpasso terre Siciliane Grillo IG”

MELLEMRET 2

Teriyaki marineret unghanebryst med sauce på Vesterhavsost Saltbagt selleri og cremet selleripure ”Guideline: Domain saint Germain, Bourgogne pinot noir 2015”

HOVEDRET

Glaseret U.S. Okse-ribeye med Puffede flæskesvær og timian Smørstegt kartoffel vendt med løvstikke og crudite af rødder Sauce demi-glace med mild chili ”Guideline: San Rosso, Ser dante chianti riserva 2011”

PRE-DESSERT

Citrontærte med brændt marengs og citrusskaller marineret i cognac ”Guideline: 2018 Moscato D’Asti, Mistral”

DESSERT

3-delt panna cotta med lime, lakrids og hvid chokolade Vaniljeis, rugkiks på mjød og sirup på citronmelisse og vanilje ”Guideline: 2015 Chateau Doisy Verdrines”

1,250 DKK / person

SaxGastro

9 courses

No Commitment Required - Betalingen opkræves først, når du har godkendt og modtaget bekræftelse fra kokken.

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om SaxGastro

SaxGastro skaber gastronomiske oplevelser på højt niveau for både virksomheder og private, hvorfor de arbejder ud fra konceptet ”Fine Private Dining”, der betyder eksklusive madoplevelser i private rammer. De tager udgangspunkt i et setup omkring en 3 til 6 retters menu. Herudover tilbyder de menuer som reception, luksus brunch og gourmet smørrebrød, og er naturligvis altid imødekommende overfor kundernes ønsker og behov.

SaxGastro

I deres gastronomiske verden tager de udgangspunkt i at fremme både velsmag og visualitet på højt niveau. De har et brændende ønske om at alt skal gå op i en højere enhed, derfor arbejder de kompromisløst med sæsonens bedste råvarer fra de bedste producenter. Deres gastronomiske stil er moderne, raffineret og gennemtænkt til at give den bedste smagsoplevelse. Hvis maden skal opnå sit fulde potentiale og give den mest unikke gastronomiske oplevelse, kan man akkompagnere menuen med SaxGastros særligt udvalgte vine, der nøje er tilpasset ned til mindste detalje. Derudover tilbyder de, et sublimt udvalg af blandt andet appetizer med kaviar, østers, champagne, petit four til kaffen og cigarer til din cognac.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024