Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Danish

Ren Luksus

By Sdr. Bjert

Reviews

5.0 / 5

Menuen - 11 courses

SNACKS

Kyllingechips og fermenteret hvidløg Krustade og røget musling Oksetatar og glaskål

BRØD

Manitoba brød med saltet smør

FORRET 1

Ceviche med hybenroseeddike & glaskål

FORRET 2

Østers med grønne grøntsager & chimichurry

FORRET 3

Lavvarmet "dagsfangst" med palmekål & fennikel blanquette

MELLEMRET 1

Butternut terrine med syltede trompetsvampe & haugus sauce

MELLEMRET 2

Selleri og oksehale med persille

HOVEDRET

Modnet okse med bagte gule beder, aromatisk sauce, røget marv & dukka

OST

Høost med løg og vadouvan

DESSERT

Stegt mandelkage med kamilleis, citronverbena & pære

PETIT FOUR

Karamel og lavendel Financier, marengs og citron

1,050 DKK / person

Sdr. Bjert

11 courses

No Commitment Required - Betalingen opkræves først, når du har godkendt og modtaget bekræftelse fra kokken.

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Sdr. Bjert

Syd for Kolding ligger den hyggelige landsby Bjert, og i byen finder man Sdr. Bjert Kro, som for et par år siden, blev bragt tilbage til fordums glans af nye ejere. Landsbyidyllen omfavner kroen, og den hyggelige stemning er en stor del af kroens identitet. De har primært fokus på klassiske danske retter med et twist.

Sdr. Bjert

Ejerne af Sdr. Bjert Kro er parret Katrine og Emil Rask Bahr, som begge er uddannede kokke og har arbejdet mange år i restaurationsbranchen. Emil har blandt andet været ejer af restaurant Hærværk i Aarhus, som har fået omtale i blandt andet Michelinguiden, New York Times og White Guide for deres madkunst. Emil har arbejdet på Michelin restauranter, men det er ikke visionen med kroen. Det skal ikke være fine dining, men primært klassiske danske retter med et twist. De kalder det ”nyklassisk” og det omfavner blandt andet en klassiker som tarteletten. Helt generelt vil de gerne favne bredt i deres madstil. De eksperimenterer med serveringer, så de kan udfordre deres håndværk og teknikker.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024