Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Danish

Substans

By SUBSTANS

Menuen - 8 courses

SNACKS

BOULLION ~ KORIANDER ~ TOMAT ØSTERS ~ SAKE ~ FENNIKEL PIGHVAR ~ JORDBÆR ~ TOMAT BLÆKSPRUTTE ~ PONZU ~ ÆGGEBLOMME JOMFRUHUMMER ~ HINDBÆR ~ HYBENROSE

BRØD

SURDEJ ~ GRÆSKARKERNE ~ HONNING

FORRET

BEDER ~ KAVIAR~ HASSELNØD ISING ~ YUZU ~ MUSLING

MELLEMRET

HUMMER ~ GRÆSKAR ~ MIRABELLE

HOVEDRET

GRÅAND ~ SVAMPE ~ MISO

PRE DESSERT

Rosmarin - Kirsebær - Boghvede

DESSERT

JORDSKOK ~ SOFTICE ~ BROMBÆR

PETIT FOUR

CROISSANT ~ LAVENDEL

1,500 DKK / person

SUBSTANS

8 courses

No Commitment Required - Betalingen opkræves først, når du har godkendt og modtaget bekræftelse fra kokken.

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om SUBSTANS

Substans ønsker og give jer og jeres gæster en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Med deres nye vision ønsker Substans og teamet bag, at give jer en private dining oplevelse, som ikke er præget af dogmer. Men er drevet af nysgerrighed og grundlæggende respekt for lokale, årstidsbestemte råvarer og godt solidt håndværk, som baner vejen for velsmag.

SUBSTANS

Siden Substans slog dørene op i 2005 har de arbejdet på at komme til topen af dansk gastronomi og det lykkedes i 2016 da Substans blev belønnet af Michelin Guiden med 1 Stjerne. I køkkenet er der skruet op for kreativiteten, og Substans’ anmelderroste retter tilberedes efter årstidernes udvalg af råvarer, og ved at lege med de gode smagsnuancer. Her er kokkene ikke bundet af dogmer, som dikterer, hvordan retten skal tage sig ud. I stedet får fantasien og kreativiteten frie tøjler i processen fra rene råvarer til det færdige udtryk.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024