Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Bette Sæson

By Tobias

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Skræddersyet vinmenu kan tilkøbes.

Serveringer (3)

1.

1. servering

Fingermadder – 7 forskellige snacks bestående af sprødt og blødt i variation på fisk, kød og grøntsager.

2.

2. servering

Suppe – lavet på grøntsager fra årstiden, tilført en masse forskellige grøntsager og rigeligt smør, samt en masse andet spændende fyld.

3.

3. servering

Kødet – består altid af et stykke kød ud fra sæsonen tilført naturens grøntsager med masser af god smag

Krav til køkkenet

Køleskab

Ovn

Bestik

medbringer

Tallerkener

Bedømmelser af (1)

KB

40 års fødselsdag

Tobias

Tobias sørgede for en eksklusiv servering til min fødselsdag. Retterne var innovative, virkelig flot anrettet, og det smagte utrolig godt - alle i selskabet roste maden og serveringen. Tobias præsenterede maden som var man på en rigtig restaurant og var opmærksom på selskabet hele aftenen igennem. Og så skal han have stor ros for oprydningen, man kunne slet ikke se, at køkkenet havde været i brug. De bedste anbefalinger herfra.

495 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Tobias

Mit navn er Tobias Vasant, jeg er ejer af Restaurant Sæson og er også kok herunder, så ved at vælge os vil vi få den mest personlige del af Restaurant Sæson med hjem til jer. Jeg vil personligt komme hjem til jer og lave maden hos jer. Vi er drevet af sæsonens råvarer, som passer til det som årstiderne bestemmer. Vores menuer er ikke fastlagte, da vi laver maden ud fra sæsonens råvarer i den aktuelle sæson. Vi kan danne rammerne for den sublime gastronomiske oplevelse med højt humør og personlige øjeblikke.

Tobias

Tobias har hjemme i Nordlylland, men kører op til 175km - og har et kørsels gebyr på minimum 1000 DKK. Desuden tager han sjældent selskaber på under 15 personer.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024