Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

French

Årøsund Oplevelsen

By Årøsund Badehotel

Menuen - 6 courses

SNACKS

Krustade med Anderagout - Havgus - Spæde Urter Syltet Rødbede - Bresaola - Syrlig Mayonaise Håndhakket oksetatar - Grøn Tabaso Braiserede oksehaler - Urter - Tomat Mayonaise

OPFRISKER

Citronverbena Sortbet.

BRØD

Surdejsbrød med lokal Æblemos - Hjemmekærnet Smør

FORRET

Skovkylling - Kraftig Sauce - Jordskok/Pære Chutney

HOVEDRET

Omaha Ribeye - Løg - Kraftig Sauce med Sennepsfrø og Ramsløg

DESSERT

Citronfromage - Karamel - Hvid Chokolade

1,195 DKK / person

Årøsund Badehotel

6 courses

No Commitment Required - Betalingen opkræves først, når du har godkendt og modtaget bekræftelse fra kokken.

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Årøsund Badehotel

En oplevelse i fuld balance. Når Årøsund Badehotel med Mikkel Klintmann som køkkenchef, kommer hjem til jer, så er der en af de sjældnere oplevelser i vente. En private dining hvor alt er tænkt ned i mindste detalje. De visuelt smukke anretninger bliver båret frem af stor, eksklusiv og komplekse smage, så man bliver skudt tilbage af ren wauw fornemmelse. Fra start til slut skal det være sådan for Årøsund Badehotel, en totaloplevelse hvor alle sanser kommer i spil.

Årøsund Badehotel

Årøsund Badehotel gør en enorm stor dyd ud af og og bruge naturen de har omkring sig. I de varmer månederne bliver de tidlige timer brugt på og sanke ud i naturen. Svampe, bær urter osv, som derefter bliver tørret fermenteret eller lign. Så man om vinteren, i de kolde måneder kan nyde smagen af sommeren. Det er det som er grobund for køkkenet, ydmyge råvarer, som gennemgår det nordiske køkkens toner, det bundsolide håndværk og smags repetoir fra det franske køkken, som danner en grundsten for smagende. Fra snacks bliver sat ind på bordet skal det serveres og anrettes visuelt smukt og være startskuddet til en heldhedsoplevelse hvor alle sanser kommer i spil.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024