Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

French

Årøsund Oplevelsen

By Årøsund Badehotel

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Serveringer (6)

1.

SNACKS

Krustade med Anderagout - Havgus - Spæde Urter Syltet Rødbede - Bresaola - Syrlig Mayonaise Håndhakket oksetatar - Grøn Tabaso Braiserede oksehaler - Urter - Tomat Mayonaise

2.

OPFRISKER

Citronverbena Sortbet.

3.

BRØD

Surdejsbrød med lokal Æblemos - Hjemmekærnet Smør

4.

FORRET

Skovkylling - Kraftig Sauce - Jordskok/Pære Chutney

5.

HOVEDRET

Omaha Ribeye - Løg - Kraftig Sauce med Sennepsfrø og Ramsløg

6.

DESSERT

Citronfromage - Karamel - Hvid Chokolade

Krav til køkkenet

Fridge A line styled icon from Orion Icon Library.

Køleskab

Range Oven A line styled icon from Orion Icon Library.

Ovn

Årøsund Badehotel medbringer

Dish A line styled icon from Orion Icon Library.

Tallerkener

1,195 DKK / person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Årøsund Badehotel

En oplevelse i fuld balance. Når Årøsund Badehotel med Mikkel Klintmann som køkkenchef, kommer hjem til jer, så er der en af de sjældnere oplevelser i vente. En private dining hvor alt er tænkt ned i mindste detalje. De visuelt smukke anretninger bliver båret frem af stor, eksklusiv og komplekse smage, så man bliver skudt tilbage af ren wauw fornemmelse. Fra start til slut skal det være sådan for Årøsund Badehotel, en totaloplevelse hvor alle sanser kommer i spil.

Årøsund Badehotel

Årøsund Badehotel gør en enorm stor dyd ud af og og bruge naturen de har omkring sig. I de varmer månederne bliver de tidlige timer brugt på og sanke ud i naturen. Svampe, bær urter osv, som derefter bliver tørret fermenteret eller lign. Så man om vinteren, i de kolde måneder kan nyde smagen af sommeren. Det er det som er grobund for køkkenet, ydmyge råvarer, som gennemgår det nordiske køkkens toner, det bundsolide håndværk og smags repetoir fra det franske køkken, som danner en grundsten for smagende. Fra snacks bliver sat ind på bordet skal det serveres og anrettes visuelt smukt og være startskuddet til en heldhedsoplevelse hvor alle sanser kommer i spil.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024