Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Den Ultimative

By Andreas & Co

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

En unik gastronomisk oplevelse, når SaxGastro inviterer inden for i deres Fine Private Dining-univers, hvor kun det bedste er godt nok. Fem fantastiske serveringer, hvor der kan nydes alt fra fermenteret hyldeblomst til rosa stegt krondyrfilet. (Billeder er ikke af retterne men SaxGastro's gastronomiske stil)

Serveringer (9)

1.

APPETEIZER

Muslingetærte med yuzu og røget mandler ”Guideline: Domino de Requena cava brut”

2.

BRØD OG SMØR PÅ BORDET

Surdejsbrød med pisket brunet smør

3.

FORRET 1

Torsk med hyldeblomst, citrus sauce og olivenolie Kinaradis med saltet mandelcreme, grønne oliven og persille.

4.

FORRET 2

Grøn ceviche med sauce på vild peberrod og ribs med syltet grønne jordbær .

5.

MELLEMRET 1

Nænsomt tilberedt rødtunge med dild-infuseret skoleagurk og kombutang. Saltet mandelcreme med citrus coulis.

6.

MELLEMRET 2

Håndskåret oksetatar marineret vendt med løvstikkecreme, syltede bøgehatte og ramsløgskapers. Sprøde blade og løgurter.

7.

HOVEDRET

Krondyr med blanquette sauce på morkler Grillet babymajs med salvie, syltet persillestilke og popkorn. A part serveres ovnstegte kartofler med brunet smør og karse.

8.

PRE-DESSERT

Citrontærte med brændt marengs og citrusskaller marineret i cognac. Krystalliseret hvid chokolade og vaniljeis.

9.

DESSERT

Hvid chokolade fromage med skovmærke marineret bær og surkløver.

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

Bedømmelser af (3)

AB

En dejlig aften med god mad

Andreas & Co

Kokken vi fik på besøg var vældig flink og kundeservicen var virkelig på plads. Vi fik 7 retter som alle smagte overordnet set smagte dejligt.

LK

Totalt luksus

Andreas & Co

Fra start satte Andreas en helt særlig stemning. Afslappet og samtidig kompetent. Under serveringen formåede han dygtigt at koble vinmenuen med den gode mad, og således give en samlet oplevelse. Han bragte sig selv i spil, samtidigt med at han koncentrerede sig om maden. Maden var rigtig god - fornuftige portioner og med fine smagsoplevelser. De 5 retter hang godt sammen og der var rigtig gode tilbagemeldinger fra alle gæster. Andreas ryddede pænt op.

1.250 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Andreas & Co

Andreas og hans team fra SaxGastro skaber gastronomiske oplevelser på højt niveau for både virksomheder og private, hvorfor de arbejder ud fra konceptet ”Fine Private Dining”, der betyder eksklusive madoplevelser i private rammer. De tager udgangspunkt i et setup omkring en 3 til 6 retters menu. Herudover tilbyder de menuer som reception, luksus brunch og gourmet smørrebrød, og er naturligvis altid imødekommende overfor kundernes ønsker og behov.

Andreas & Co

I deres gastronomiske verden tager de udgangspunkt i at fremme både velsmag og visualitet på højt niveau. De har et brændende ønske om at alt skal gå op i en højere enhed, derfor arbejder de kompromisløst med sæsonens bedste råvarer fra de bedste producenter. Deres gastronomiske stil er moderne, raffineret og gennemtænkt til at give den bedste smagsoplevelse. Hvis maden skal opnå sit fulde potentiale og give den mest unikke gastronomiske oplevelse, kan man akkompagnere menuen med SaxGastros særligt udvalgte vine, der nøje er tilpasset ned til mindste detalje. Derudover tilbyder de, et sublimt udvalg af blandt andet appetizer med kaviar, østers, champagne, petit four til kaffen og cigarer til din cognac.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024