Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Mexicansk

Sæsonbetonet

Texturas

By Armando

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

A refined journey through Mexico’s vibrant flavors, Texturas Gourmet offers a private dining experience where traditional recipes meet modern elegance.

Serveringer (7)

1.

Sopa Tarasca

A velvety Michoacán bean soup enriched with ancho chili, spices, and creamy toppings of avocado, queso fresco, and crème fraîche. Slow cooked pinto beans, ancho chili, spices, veg bouillon, avocado, queso fresco, creme fraiche.

2.

Tuna Tostada

Crisp tortilla topped with fresh tuna sashimi, chili serrano emulsion, grilled avocado, and bright coriander for a perfect balance of spice and freshness. Fresh tun sashimi, chili serrano emulsion, grilled avocado, red onion, fresh coriander.

3.

Chicken tinga quesadilla

A warm, golden flour tortilla filled with tender chipotle-spiced chicken tinga, melted Oaxaca-style cheese, and served with creamy guacamole. Smoky, cheesy, and perfectly comforting — a true Mexican classic in every bite. spicy chicken chipotle tinga, flour tortilla, queso Oaxaca style, guacamole

4.

Tetelas

A Oaxacan tortilla layered with black bean mousse, tender beef, melted queso, smoky chili salsa, and creamy avocado — a perfect balance of crunch and richness. Tenderloin beef, black beans mousse, queso Oaxaca style, chili Morita salsa, avocado.

5.

Tiger shrimps toast

Juicy tiger shrimps sautéed in garlic, butter, white wine, and a touch of guajillo chili, served on a crisp toasted baguette and finished with a splash of fresh lime. Bold, buttery, and irresistibly zesty. Lots of garlic, butter, white wine, chilli guajillo paste, lime, toasted baguette.

6.

Mole Poblano

A luxurious blend of chiles, spices, and chocolate, slow-cooked to perfection and served over tender duck confit for a rich, deeply layered taste of Mexico. Confit duck, fried plantain banana, Mexican style rice.

7.

Meringue

A delicate meringue crowned with silky sweet corn cream and a whisper of burned corn husk for a smoky, elegant finish. Fresh sweet corn cream with mascarpone cheese, burned corn husk.

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

Bedømmelser af (1)

HH

Super oplevelse

Armando

Kan klart anbefale denne oplevelse med Armando

1.115 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Armando

Oplev den forfinede elegance af fransk gastronomi af Armando. Inspireret af Paris' kulinariske hjerte, tilbyder denne restaurant en oplevelse, der forener tradition med nyskabelse. Hver ret er en hyldest til det raffinerede og sofistikerede, en balance mellem klassisk fransk kogekunst og moderne flair. Armando har hjemme på Frederiksberg og kører op til 100km for at servere sine udsøgte gourmet retter i jeres hjem eller virksomhed.

Armando

En private dining hos Armando er en dybdegående udforskning af ægte fransk finesse. Det franske køkken er kendt for sin rige variation i smagsnuancer, elegance, dybde, urter og farvespil. Armandos koncept er rodfæstet i de klassiske grundelementer fra det traditionelle franske køkken, men er genopfundet for den moderne gourmet-scene - fornyet og forfinet.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på +45 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.