Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Mexicansk

Økologisk

Sæsonbetonet

Tierra

By Armando

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

A refined plant-based journey through Mexico’s vibrant flavors. Begin with comforting Tarasca soup, delicate zucchini flower quesadilla, or bold huitlacoche tostada. For the main course, savor grilled mushrooms in rich Mole Poblano with plantain and rice. Conclude with a sweet corn and mascarpone meringue, kissed with burned corn husk. Authentic, elegant, and full of soul.

Serveringer (5)

1.

Tarasca Soup

A velvety Michoacán bean soup enriched with ancho chili, spices, and creamy toppings of avocado, queso fresco, and crème fraîche. Slow cooked pinto beans, ancho chili, spices, veg bouillon, avocado, queso fresco, creme fraiche.

2.

Sunflower quesadilla

A vibrant Mexican quesadilla built on a corn tortilla base, filled with authentic Oaxaca cheese and delicate zucchini flowers. It is perfectly complemented by smoky green tatemada salsa and fresh guacamole for a taste of authentic street food. Corn tortilla, queso Oaxaca style, zucchini flower, green salsa tatemada (charred), guacamole.

3.

Tostada de Huitlacoche

A rustic Mexican tostada where earthy huitlacoche (corn smut) meets the creamy coolness of avocado, a zesty kick from a chili serrano emulsion, all balanced by the crunch of peanuts and fresh coriander on a crispy fried tortilla base. Fried tortilla, huitlacoche, chili serrano emulsion, avocado, peanuts, red onion, coriander.

4.

Mole with Mushrooms

A vibrant vegetarian take on classic mole, featuring rich, complex sauce draped over grilled seasonal mushrooms, complemented by sweet fried plantains, and served with fluffy rice. Grilled seasonal mushrooms, fried plantain banana, mexican style rice.

5.

Meringue

A delicate meringue crowned with silky sweet corn cream and a whisper of burned corn husk for a smoky, elegant finish. Fresh sweet corn cream with mascarpone cheese, burned corn husk. Meringue, fresh sweet corn cream with mascarpone cheese, burned corn husk.

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

Bedømmelser af (1)

HH

Super oplevelse

Armando

Kan klart anbefale denne oplevelse med Armando

795 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Armando

Oplev den forfinede elegance af fransk gastronomi af Armando. Inspireret af Paris' kulinariske hjerte, tilbyder denne restaurant en oplevelse, der forener tradition med nyskabelse. Hver ret er en hyldest til det raffinerede og sofistikerede, en balance mellem klassisk fransk kogekunst og moderne flair. Armando har hjemme på Frederiksberg og kører op til 100km for at servere sine udsøgte gourmet retter i jeres hjem eller virksomhed.

Armando

En private dining hos Armando er en dybdegående udforskning af ægte fransk finesse. Det franske køkken er kendt for sin rige variation i smagsnuancer, elegance, dybde, urter og farvespil. Armandos koncept er rodfæstet i de klassiske grundelementer fra det traditionelle franske køkken, men er genopfundet for den moderne gourmet-scene - fornyet og forfinet.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på +45 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.