Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

BÂTON GLACÉ
BÂTON GLACÉ

Restaurant

BÂTON GLACÉ

Book a private chef

Starting at 795 DKK per person
from BÂTON GLACÉ

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Om BÂTON GLACÉ

FRA ASIENS BEDSTE TIL DANSK-FRANSK FINESSE. Dyk ned i en verden, hvor fransk elegance møder japansk finesse. Hussein Mustapha, en stjerne i Danmarks gastronomiske univers, inviterer dig indenfor til en kulinarisk oplevelse uden sidestykke. Fra hans dybfølte passion for iskunst i Frossen Pind til hans rejser i Asiens kulinariske hjerte, er BÂTON GLACÉ kulminationen på en livslang kærlighedsaffære med mad. Forbered dig på en rejse, hvor traditionelle grænser udfordres, og hvor hver ret fortæller en historie

BÂTON GLACÉ

Hussein Mustapha, kendt fra Danmarks gastronomiske elite som Geranium og Frederikshøj, og med en fortid som køkkenchef hos Mielcke & Hurtigkarl, introducerer stolt BÂTON GLACÉ. Efter dyb fordybelse i Asiens kulinariske skatte, især på den trestjernede Michelin-restaurant Narisawa, kombinerer han nu fransk elegance med japansk præcision. Navnet BÂTON GLACÉ, der betyder "isstav", hylder hans con amore projekt, Frossen Pind, hvor is bliver til kunst. Mustapha stopper ikke ved det forventelige. Konstant udfordres smagsløgene, skaber nyskabende sammensætninger og præsenterer en menu, der skifter med sæsonerne. Med BÂTON GLACÉ inviterer Mustapha på en uforglemmelig gastronomisk rejse, hvor fransk tradition møder innovation

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024