Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Danish

Østersbar ad libitum

By Clausens Fisk

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Serveringer (1)

1.

MENU

3 slags østers med tilhørende toppings. Venø østers fra Limfjorden med vinaigrette. Bretagne østers med grillet citron. Gillardeau sake og yuzu vinaigrette.

Krav til køkkenet

Fridge A line styled icon from Orion Icon Library.

Køleskab

Range Oven A line styled icon from Orion Icon Library.

Ovn

Clausens Fisk medbringer

Dish A line styled icon from Orion Icon Library.

Tallerkener

625 DKK / person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Clausens Fisk

Landets ældste fiskeforretning P. Clausens Fiskehandel fra 1888 leverer en bred vifte af fisk og skaldyr i højeste kvalitet. Smag jer igennem klassiske serveringer fra blåmuslinger og søkogte rejer til det ultimative skaldyrsbord med krabbeklør, jomfruhummer, østers og meget mere.

Clausens Fisk

P. Clausens Fiskehandel er landets ældste fiskeforretning og stammer helt tilbage fra 1888. Butikken har i 5 generationer leveret friske fisk og skaldyr til Aarhus og omegn. En traditionsrig fiskeforretning, der ikke går på kompromis med kvaliteten og altid leverer fisk og skaldyr af fineste kvalitet.Med et hold dygtige fiskemænd og kokke, leverer de i dag også fisk og skaldyr til diverse arrangementer med et smil på læben! Alt kan (næsten) lade sig gøre - selv hvis du ønsker dig en hotdog med friteret søpølse. Lækre serveringer og en bred vifte af fantastiske fisk og skaldyr.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024