Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Danish

Østersbar ad libitum

By Clausens Fisk

Menuen - 1 courses

MENU

3 slags østers med tilhørende toppings. Venø østers fra Limfjorden med vinaigrette. Bretagne østers med grillet citron. Gillardeau sake og yuzu vinaigrette.

625 DKK / person

Clausens Fisk

1 courses

No Commitment Required - Betalingen opkræves først, når du har godkendt og modtaget bekræftelse fra kokken.

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Clausens Fisk

Landets ældste fiskeforretning P. Clausens Fiskehandel fra 1888 leverer en bred vifte af fisk og skaldyr i højeste kvalitet. Smag jer igennem klassiske serveringer fra blåmuslinger og søkogte rejer til det ultimative skaldyrsbord med krabbeklør, jomfruhummer, østers og meget mere.

Clausens Fisk

P. Clausens Fiskehandel er landets ældste fiskeforretning og stammer helt tilbage fra 1888. Butikken har i 5 generationer leveret friske fisk og skaldyr til Aarhus og omegn. En traditionsrig fiskeforretning, der ikke går på kompromis med kvaliteten og altid leverer fisk og skaldyr af fineste kvalitet.Med et hold dygtige fiskemænd og kokke, leverer de i dag også fisk og skaldyr til diverse arrangementer med et smil på læben! Alt kan (næsten) lade sig gøre - selv hvis du ønsker dig en hotdog med friteret søpølse. Lækre serveringer og en bred vifte af fantastiske fisk og skaldyr.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024