Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

5 Retters menu for Jesper

By Davide & Aaron

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

snacks:

-Gillardeau oyster, buttermilk and dill oil 

- 30 gr Baeerii caviar served with Blinis, creme fraiche and chives 

starters :

- Crudo of red tuna, truffle ricotta, soya and yuzu broken gel, fresh truffle, pistachios crumble and sea asparagus 

- Mediterranean Seabass Carpaccio, served with a peach ceviche, fresh peach, black oil, sundried Lime powder grated on top and crispy corn 

Middle course:

Spaghetti from pastificio Mancini with lobster bisque, cherry tomatoes confit, panfried lobster with mediterranean herbs, lemon zest and fresh basil on top 

Main course:

Red mullet, lemon stracciatella, marinated cherry tomatoes, brown butter, soya and mirin sauce, green oil and crispy black cabbage on top , served with a fresh green salad on the side 

Dessert:

Our coffe bean dessert, made by a classic Tiramisú cream with a coffe flavour, crispy hazelnut praline, crispy shield coverture and served with a coffe and almond crumble 

 

Serveringer (5)

1.

Snacks

-Gillardeau oyster, buttermilk and dill oil - 30 gr Baeerii caviar served with Blinis, creme fraiche and chives

2.

Starters

- Crudo of red tuna, truffle ricotta, soya and yuzu broken gel, fresh truffle, pistachios crumble and sea asparagus - Mediterranean Seabass Carpaccio, served with a peach ceviche, fresh peach, black oil, sundried Lime powder grated on top and crispy corn

3.

Middle course

Spaghetti from pastificio Mancini with lobster bisque, cherry tomatoes confit, panfried lobster with mediterranean herbs, lemon zest and fresh basil on top

4.

Main course

Red mullet, lemon stracciatella, marinated cherry tomatoes, brown butter, soya and mirin sauce, green oil and crispy black cabbage on top , served with a fresh green salad on the side

5.

Dessert

Our coffe bean dessert, made by a classic Tiramisú cream with a coffe flavour, crispy hazelnut praline, crispy shield coverture and served with a coffe and almond crumble

Krav til køkkenet

kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende valgmuligheder, som kan tilføjes til din bestilling.

østers

Add some nice Gillardeau oysters, as an aperitivo or a nice welcome for your guests. we reccomend min 2 oysters per person The price is per oyster

Addon Image
Pris : 35,00 DKK /Pris per pax

cocktails

You can choose between a nice and fresh aperol spritz, or a nice Gin & tonic with Malfy lemon gin

Addon Image
Pris : 110,00 DKK /Pris per pax

Baerii caviar 50gr

Add a nice baerii caviar to your menu as a snack

Addon Image
Pris : 475,00 DKK /Pris per pax

rent service

Rent service for your event for an elegant touch - and the ultimate presentation of gourmet dishes.

Addon Image
Pris : 3.000,00 DKK /Pris per pax

Bedømmelser af (2)

CT

Virkelig god mad

Davide & Aaron

Super god aften med Davide. Fantastisk mad, alt klappede til tiden selvom vores middag blev udskudt pga regnvejr. God dialog, både før og under middagen.

T

Super fleksible service

Davide & Aaron

Hej Meget fleksible service tusind tak

2.750 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Davide & Aaron

Få en ægte italiensk madoplevelse med den italienske duo Davide og Aron som kommer fra den italienske designer storby, Milan, beliggende i hjertet af Italien. Davide & Aaron holder til i København V og kan køre op til 100 km. mod ekstra betaling.

Davide & Aaron

Oplev en autentisk italiensk madoplevelse med den charmerende duo Davide og Aron, som stammer fra den ikoniske designby Milano, beliggende i hjertet af Italien. Med mange års erfaring fra både restauranter og luksushoteller, brænder de for at præsentere dig for det italienske køkkens mangfoldige nuancer og komplekse smagsoplevelser i en afslappet og privat atmosfære. Deres unikke koncept kombinerer italiensk tradition med et nordisk twist, hvilket skaber en spændende fusion af smage. Davide og Aron er yderst fleksible og imødekommende over for dine ønsker og behov, herunder eventuelle allergier. De er også eksperter i at tilberede lækre vegetariske retter, så alle kan nyde deres kulinariske mesterværker. Lad Davide og Aron tage dig med på en gastronomisk rejse, hvor passion og ekspertise mødes for at skabe uforglemmelige madoplevelser.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på +45 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.