Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Dennis B.
Dennis B.

Chef

Dennis B.

Om Dennis B.

Dennis Birch er kokken bag Birchs Gastronomi, hvor han bringer sin kreativitet og passion for madlavning til bordet. Med en solid baggrund fra Michelin-restauranter og toprestauranter både i Danmark og udlandet, samt erfaring som aktiv medlem af det danske kokkelandshold, leverer Dennis gastronomiske oplevelser i verdensklasse.

Han er en ydmyg og rolig nordjyde, der brænder for at skabe fantastiske madoplevelser med fokus på nordisk mad og respekt for det klassiske køkken. Hans madfilosofi er dybt forankret i at bruge sæsonens bedste råvarer og kombinere dem på innovative måder, der fremhæver hver ingrediens' naturlige smag. Dennis’ evne til at balancere tradition med moderne teknikker gør ham i stand til at skabe måltider, der ikke kun er visuelt imponerende, men også smagsmæssigt mindeværdige. Uanset om det er en intim middag for to eller en stor fest, er Dennis altid klar til nye udfordringer og glæder sig til at høre fra dig for at skabe en unik kulinarisk oplevelse, der vil blive husket længe.

Dennis B.

Book Dennis B.

Priser fra 415 DKK per person

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024