Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Kreativ

Nutidig

Innovativ

Hungry Freaks, Daddy

By Diaspora by Matheu Tortelli

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

A bold journey through rebellious, eclectic flavours that celebrate cultural diversity and avant-garde. Expect vibrant, unexpected combinations that challenge and excite the palate.

Serveringer (4)

1.

Echoes sea

Tartlets with Dry Aged kingfish, pickled Kohlrabi and oyster emulsion.

2.

Freak Tartar

Wagyu beef served with smoked eel emulsion, confit quail egg yolk and wild garlic capers.

3.

Half morning chicken

Stuffed truffles chicken breast served with potatoes and albufera sauce.

4.

Decadent times

Profiteroles filled with hazelnut ice cream and 70% dark chocolate sauce.

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

Bedømmelser af (1)

DL

Fantastisk oplevelse

Diaspora by Matheu Tortelli

En super oplevelse. Fantastisk venlige og god mad.

900 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Diaspora by Matheu Tortelli

My cuisine is rooted in movement — a fusion of memories, regions, and cultures. From Brazil to Europe, from tradition to reinvention, I carry the flavours of every place I’ve lived. Each dish I create tells a story: of origins remembered and possibilities embraced.

Diaspora by Matheu Tortelli

Diaspora refers to the dispersion or spread of people from their original homelands to multiple regions around the world. It often involves communities maintaining strong connections to their culture and traditions while living abroad. At Diaspora, we bring this concept to life through menus that are playful and sophisticated. Our vision is to fuse diverse ingredients with authentic flavors and sharp techniques, creating an innovative and memorable experience for our guests as they explore the extensive flavor profiles of the world. We are excited to contribute a fresh perspective to Copenhagen’s vibrant hospitality scene and are happy to drive up to 100 km to serve our exquisite menus in your residence.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på +45 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.