Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Ferdinands Univers

By Ferdinand

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Ferdinand har udarbejdet en unik oplevelse! Med deres helt egen og unikke stil, tager de hånd om fantastiske råvarer og udformer et væld af dybe smage i fin balance mellem syre, salt og sødme.

Serveringer (7)

1.

VARIATION AF JORDSKOKKER

Stikkelsbær, timian og dild.

2.

SVAMPETOAST

Madeira, fermenteret asparges og karse.

3.

GRIS FRA NØRRE SØBY

Rødebede, svampe og hasselnødder.

4.

SNACKS

Udvalg af sprøde og bløde snacks.

5.

BRØD

Ferdinand´s surdejsbrød.

6.

FÆRØSK LAKS

Citrus, kærnemælk og valnødder.

7.

KIRSEBÆR OG HONNING

Karamel, popcorn og mandel.

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Ferdinand

Restaurant Ferdinand kører det moderne europæiske køkken på højeste niveau. Nøgleorderne er store smage i balance. Først derefter kommer æstetik. Deres gastronomiske rygrad er stærk, og de bukker ikke under for nye trends og gamle dogmer.

Ferdinand

Restaurant Ferdinand giver jer en helstøbt oplevelse, hvor smagene er dybe, fyldige og i fuld balance. Den moderne europæiske madstil foreskriver, at deres retter indeholder det bedste europa har at byde på. Lad Ferdinand introducere jer til en potpourri af forskellige køkkener, der hver især har givet alt deres kærlighed til individuelle råvarer, som de ynder og elsker at gå helt i dybden med. Restaurant Ferdinand har deres egen stil, og de er ikke bange for at bryde med tidens dogmer. Derfor vil I kunne opleve inspirerende fortolkninger af klassiske råvarer. Dette kunne f.eks. være ravioli med oksehale og kammuslinger, da fedmen fra halerne og sødmen fra kammuslingerne, skaber en fantastisk harmoni.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024