Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Ferdinands Univers

By Ferdinand

Menuen - 7 courses

VARIATION AF JORDSKOKKER

Stikkelsbær, timian og dild.

SVAMPETOAST

Madeira, fermenteret asparges og karse.

GRIS FRA NØRRE SØBY

Rødebede, svampe og hasselnødder.

SNACKS

Udvalg af sprøde og bløde snacks.

BRØD

Ferdinand´s surdejsbrød.

FÆRØSK LAKS

Citrus, kærnemælk og valnødder.

KIRSEBÆR OG HONNING

Karamel, popcorn og mandel.

895 DKK / person

Ferdinand

7 courses

No Commitment Required - Betalingen opkræves først, når du har godkendt og modtaget bekræftelse fra kokken.

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Ferdinand

Restaurant Ferdinand kører det moderne europæiske køkken på højeste niveau. Nøgleorderne er store smage i balance. Først derefter kommer æstetik. Deres gastronomiske rygrad er stærk, og de bukker ikke under for nye trends og gamle dogmer.

Ferdinand

Restaurant Ferdinand giver jer en helstøbt oplevelse, hvor smagene er dybe, fyldige og i fuld balance. Den moderne europæiske madstil foreskriver, at deres retter indeholder det bedste europa har at byde på. Lad Ferdinand introducere jer til en potpourri af forskellige køkkener, der hver især har givet alt deres kærlighed til individuelle råvarer, som de ynder og elsker at gå helt i dybden med. Restaurant Ferdinand har deres egen stil, og de er ikke bange for at bryde med tidens dogmer. Derfor vil I kunne opleve inspirerende fortolkninger af klassiske råvarer. Dette kunne f.eks. være ravioli med oksehale og kammuslinger, da fedmen fra halerne og sødmen fra kammuslingerne, skaber en fantastisk harmoni.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024