Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuServeringer (7)
1.
VARIATION AF JORDSKOKKER
Stikkelsbær, timian og dild.
2.
SVAMPETOAST
Madeira, fermenteret asparges og karse.
3.
GRIS FRA NØRRE SØBY
Rødebede, svampe og hasselnødder.
4.
SNACKS
Udvalg af sprøde og bløde snacks.
5.
BRØD
Ferdinand´s surdejsbrød.
6.
FÆRØSK LAKS
Citrus, kærnemælk og valnødder.
7.
KIRSEBÆR OG HONNING
Karamel, popcorn og mandel.
Krav til køkkenet
Ovn
Køleskab
medbringer
Tallerkener
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
Restaurant Ferdinand kører det moderne europæiske køkken på højeste niveau. Nøgleorderne er store smage i balance. Først derefter kommer æstetik. Deres gastronomiske rygrad er stærk, og de bukker ikke under for nye trends og gamle dogmer.
Restaurant Ferdinand giver jer en helstøbt oplevelse, hvor smagene er dybe, fyldige og i fuld balance. Den moderne europæiske madstil foreskriver, at deres retter indeholder det bedste europa har at byde på. Lad Ferdinand introducere jer til en potpourri af forskellige køkkener, der hver især har givet alt deres kærlighed til individuelle råvarer, som de ynder og elsker at gå helt i dybden med. Restaurant Ferdinand har deres egen stil, og de er ikke bange for at bryde med tidens dogmer. Derfor vil I kunne opleve inspirerende fortolkninger af klassiske råvarer. Dette kunne f.eks. være ravioli med oksehale og kammuslinger, da fedmen fra halerne og sødmen fra kammuslingerne, skaber en fantastisk harmoni.
Anmod om bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327
© Chefmade ApS 2024