Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Asiatisk

Italiensk

Ny nordisk

Nordisk

Azimuth

By Gabriele

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

A seasonal journey through land and sea: delicate kingfish with gochujang, langoustine and caviar balanced with mizuna, and duck in aromatic jus. Finished with a refreshing hibiscus parfait and hazelnuts.

Serveringer (5)

1.

Starters

Shiso - Ginger - Tagetes Yuba tarte - Kingfish - Gochujang Tuille - Beef - Ramsons

2.

Hiramasa

with Kizami wasabi

3.

Langoustine

with Caviar and Mizuna

4.

Ravioli

with Mushroom and Soy

5.

Duck

with Carrots and Aromatic jus

6.

Hibiscus parfait

and Hazelnuts

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

Bedømmelser af (2)

UT

Gennemført

Gabriele

Fantastisk aften!

KE

perfekt!

Gabriele

Fantastisk middag! Fantastisk Kok, tjenere og bartendere. Alt var præcis som vi havde ønsket! 5* til Haidan!

1.450 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Gabriele

Sicilian chef Gabriele Rizzo, refined flavors inspired by global fine dining excellence.

Gabriele

Gabriele Rizzo is a 35-year-old Sicilian chef whose cuisine blends Mediterranean soul with global precision. Trained in some of the world’s most acclaimed Michelin-starred restaurants — including Jordnær, Benu, Geranium, Coi, Studio, Els Casals, Haidan and Levi — Gabriele brings a refined, contemporary approach to fine dining. His private dinners are intimate journeys through flavor, technique, and emotion, where his heritage meets international sophistication. Events start at DKK 10 000 - menus can change according to season and availability.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på +45 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.