Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuLækker skræddersyet 3-retters menu inkl. vinmenu.
Serveringer (4)
1.
Forretter
Forretter (Share-food) – Valgt af køkkenchefen.
2.
Hovedret
Uruguay Ribeye 300g. Serveres med følgende siders, sat midt på bordet til deling: Pommes frites, blandet tomatsalat og cremet spinat samt bearnaise og rødvinssauce.
3.
Dessert
Crème brûlée med ananassorbet
4.
Vin & Vand
Hvidvinen serveret til forretten - ca. 1 glas per gæst: 2 flasker 2023 Chardonnay, "Village" Kumeu River, Auckland, New Zealand Rødvinen serveres til hovedretten - ca. halvandet glas per gæst: 1 magnumflaske og 1 almindelig flaske 2021 Valpolicella Ripasso, "Superiore", Brigaldara, Veneto, Italien. 12 x Mineralvand ad libitum kr. 4 12 x Kaffe og te
Krav til køkkenet
Bedømmelser af (2)
1.000 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
En 'rising star' på den gastronomiske scene i Danmark. HÂIDAN er en sammensmeltning fra den gastronomiske rejse, som køkkenchef Gabriele har været på. Middelhavets rene smage bliver sat sammen med en passion for håndværket og verdens smage. Oplev en private dining fra et stjerneskud på Danmarks gastronomiske scene.
Med opvækst i familiens 'trattoria' i Palermo har køkkenchef og ejer Gabriele Rizzo fået restaurantscenen og kærligheden til mad ind med modermælken. Fra start har køkkenet været en naturlig del af hans liv. I en tidlig alder trak rejselysten i ham. Drevet af smagene fra de mange verdenshjørner har gastronomien bragt ham forbi den ene toprestaurant efter den anden. Alt sammen for at lære fra nogle af verdens bedste kokke – fra San Franciscos 3-stjernede Michelin-restauranter COI og Benu til Geranium og Jordnær i Danmark, hvor han var assisterende køkkenchef.
Gabriele fra HÂIDAN har hjemme i København, men kører gerne op til 150km.
Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327
© Chefmade ApS 2024