Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Nytår

Med chefmade er du ikke bare en gæst, når du holder nytårsfest – du er stjernen! Vi sørger for, at du kan koncentrere dig om det, der betyder mest: at dele god mad og gode stunder og komme godt ind i det nye år med dem, du holder af.

 

På en privat kok til jeres nytår

Private dining er ikke kun forbeholdt hovedstaden. Københavnere er ofte first movers, men resten af Danmark er også begyndt at byde ind med interessante knopskud på den gastronomiske scene. Hos chefmade er vi bevidste om, at kulinariske oplevelser ikke er begrænset til København, og på grund af vores opsøgende og nysgerrige natur, finder vi disse perler, ligemeget om de ligger på stenbroen eller pløjemarken. Med kodeordene kvalitet, service og personlighed som sigtekorn, udvælger vi de mest spændende og smagfulde restauranter og kokke, så du kan få en fantastisk oplevelse – også som mad til nytår. Overalt i Danmark løfter det gastronomiske gennemsnit sig konstant. Det er i den grad en spændende tid at være madelsker i Danmark. Derfor er vi også stolte over at kunne tilbyde lækker nytårsmad og skønne nytårsmenuer ud af huset i hele landet. Lige meget om jeres smagsløg er jyske, fynske eller sjællandske, kan du bestille nytårsmenu ud af huset fra chefmade og forkæle sanserne på årets sidste dag. 

Der findes mange traditioner til nytårsaften. Især når det gælder maden. Ideen med fisk på bordet til nytår stammer fra den katolske fasteperiode, hvor fisk var en tilladt spise under fasten.  Senere lader det til at nytårstorsken sniger sig ind på nytårsbordet, som et afbræk fra den fede julemad. Der findes mange lækre måder at tilberede torsk på, og hos mange har fisken fået plads, ofte som en kold forret i stedet for den dampende hovedret.

Mad til nytår ud af huset med chefmade kan sagtens være kogt torsk, men vi arbejder sammen med en masse forskellige restauranter, der også har deres bud på, hvordan fisk kan gøre jeres nytårsaften til en uforglemmelig og smagfuld oplevelse. For mange er nytårsaften blevet den dag på året, hvor man gerne må spendere lidt på sofistikerede råvarer. Skaldyr, og måske endda en hummer, kan sagtens finde vej til tallerknerne nytårsaften. Mørt og smagfuldt oksekød med sprød stegeskorpe og en smagfuld glace kunne sagtens være hovedpersonen på hovedretten. Det vigtige her er kvaliteten af råvarerne og tilberedningen af dem. En ting er at forstå tilberedningsmetoderne, en anden er at have håndelaget og ekspertisen, der flytter en nytårsmenu op på det sublime niveau. Vores samarbejdspartnere lever og ånder for den gastronomiske kunst, hvilket betyder at de altid sørger for at smage, dufte og teksturer sidder lige i skabet hver gang.

 

Vegansk nytårsmenu

De seneste år er der kommet meget mere fokus på vegansk mad. Med klimaet, dyrevelfærd og sundhed som udgangspunkt, har det veganske køkken udviklet sig og bevist, at man ikke nødvendigvis behøver kød på tallerkenen for at få en uforglemmelig og smagfuld oplevelse. Grøntsager har længe ligget på en andenplads på de danske tallerkener, men flere og flere restauranter er begyndt at følge tendensen til at begrænse kødforbruget. Ved at flytte fokus fra kødet, udfordres den gængse opfattelse af det gastronomiske indhold på menuen, og de kulinariske grænser rykkes til glæde for smagsoplevelsen og nysgerrigheden. Måske skal du overraske dine nytårsgæster, med en vegansk nytårsmenu? Du vil blive overrasket over, hvor meget det kan.

 

Gør dig selv og dine gæster en tjeneste – Bestil nytårsmenu fra chefmade

Når du bestiller en nytårsmenu fra en kvalitetssikret restaurant igennem chefmade, får du ikke bare en nytårsmenu, der får glædestårerne frem i øjenkrogen på alle dine gæster, du får også overskud og tid til at være den bedste vært for dine gæster. Med en nytårsmenu ud af huset fra chefmade bliver der sørget for alt i forbindelse med maden til nytår. Alle elementerne i forberedelsen af den fantastiske nytårsmad, er foregået i køkkenerne på restauranterne. Her er retterne blevet kørt så langt frem, at de er klar til den sidste behandling hjemme i dit køkken. Hjemme hos dig gør kokken maden færdig, præcis som på restauranten, så stegen, bøffen, nytårstorsken eller noget helt fjerde, bliver færdigstegt med lækker stegeskorpe, eller blancheret til perfektion, klar til servering lige til tiden.

Nytårsmenu ud af huset med chefmade, er nemlig meget mere end aluminiumsbakker og varmekasser. Du skal bare bestille din nytårsmenu ud af huset, så tager vi os af alt, hvad det indebærer af forberedelse, madlavning, servering, oprydning og opvask. Vores løsninger til nytårsmenu ud af huset adskiller sig fra de andre cateringfirmaer. Kvalitet, personlighed og service er kerneværdierne, og vi sætter en ære i at hver eneste nytårsmenu ud af huset lever op til den høje standard.

 

Vi gør så meget ud af nytårsaften, hvorfor halter nytårsmaden så alligevel?

Det er værd at se nærmere på, hvorfor maden til nytårsaften sjældent lever op til forventningerne. Ofte handler det om en skæv forventningsafstemning og for stor tiltro til egne evner. Vi tager nemlig gladeligt ned til byen og køber jakkesæt og kjole til anledningen, for vi har jo aftalt at der skal stil på drengen. Det kan endda være, at der skal sættes hår hos frisøren. Under alle omstændigheder skal man være nyklippet. Vi har naturligvis været hos den lokale vinhandel og købt vin, dyr champagne og måske endda Whiskey eller Rom til efter 12. Er man typen, der skal have en cigar på aftenen, så er der også en god chance for, at den er cubansk og har opholdt sig i en humidor ved rette temperatur og luftfugtighed. Især hvis vi skal til herremiddag på årets sidste aften. Det hele er på plads, alt spiller til en aften med høj cigarføring. Når vi nu har været byen rundt efter gode råd, kyndig vejledning og ordentlig service, hvorfor er det så, at vi ikke gennemfører det, men i stedet insisterer på at ødelægge en god aften ved selv at stå i køkkenet? Det kan selvfølgelig godt være, at du er knivskarp i et køkken, har fuldstændig styr på hele nytårsmenuen, og kan få alt til at spille. Til gengæld går du så glip af det meste af aftenen, mens pulsen banker i tindingen og blodtrykket stiger med adskillige bar. Det handler desuden ikke kun om selve madlavningen, der skal også købes ind og forberedes. Når maden er spist, og alle er glade, så venter der et bjerg af en opvask, og måske er det ikke dig, der skal tage den, men dem der skal er så til gengæld ikke at finde i selskabet, indtil den er taget og køkkenet er i orden. Du kan selvfølgelig også vælge at tage opvasken dagen efter… hvem gider også pleje tømmermændene på sofaen, når man kan hygge sig med opvasken(!). Det er altså bare ærgerligt ikke at nyde aftenen fuldt ud, når man nu har gjort sig så mange anstrengelser. Bestil din nytårsmenu ud af huset med chefmade, og slip for al besværet. Så kan du også nyde en lækker brunch ud af huset dagen efter. Den kan chefmade i øvrigt også stå for.

Nytår image

Udvalgte opslag

Så nemt er det at finde en privat kok

1.

Find menuer og send anmodninger

Udforsk vores store udvalg af kokke og menuer. Send anmodninger på alle dem du synes om.

2.

Kokken accepterer og I bliver enige om detaljerne

Få hurtigt svar fra kokken, og færdigør de sidste detaljer om menuen.

3.

Godkend middagen og glæd dig!

Kokken står for indkøb, madlavning, anretning, servering og rengøring.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024