Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Hold den perfekte udendørs fest med Chefmade

Fra parker til tagterrasser – vi sørger for mad, opsætning og en backup-plan hvis vejret driller

Der er noget helt særligt ved at spise under åben himmel – hvad enten det er en havefest, et tagterrasse-arrangement eller en picnic i parken. Med Chefmade kan du let skabe en uforglemmelig udendørs oplevelse med gourmetmad og professionel hjælp.

Udendørs fester gjort nemt

Vores kokke er ikke kun eksperter i madlavning – mange har erfaring med at afholde events i det fri. Har du allerede et sted? Fantastisk. Har du brug for hjælp til at finde det perfekte spot? Det klarer vi også.

Chefmade kan arrangere:

  • Udendørs køkken og nødvendigt udstyr

  • Bordopstilling, dekoration og belysning

  • Varme- og lysløsninger til aftensarrangementer

  • Tilladelser til offentlige steder om nødvendigt

Dårligt vejr? Vi har styr på det

Vejret i Skandinavien er uforudsigeligt – men vi har altid en backup-plan. Vi kan sikre en indendørs løsning eller opstille overdækninger og telte, så festen kan fortsætte uanset vejret.

Sådan booker du en udendørs oplevelse

Den nemmeste måde at starte på er at lave en forespørgsel uden at vælge en bestemt kok. Fortæl os blot, at du planlægger et udendørs event, og vi matcher dig med den perfekte kok og det rette setup – tilpasset dine ønsker og dit budget.

Hos Chefmade er udendørs dining en oplevelse i særklasse.

Hold den perfekte udendørs fest med Chefmade image

Udvalgte opslag

Så nemt er det at finde en privat kok

1.

Find menuer og send anmodninger

Udforsk vores store udvalg af kokke og menuer. Send anmodninger på alle dem du synes om.

2.

Kokken accepterer og I bliver enige om detaljerne

Få hurtigt svar fra kokken, og færdigør de sidste detaljer om menuen.

3.

Godkend middagen og glæd dig!

Kokken står for indkøb, madlavning, anretning, servering og rengøring.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.