Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Catering i topklasse til store begivenheder

30+ gæster – Luksusoplevelser med privat kok fra kun 250 DKK per person

Skal du holde firmafest, jubilæum eller en særlig reception? Med Chefmade får du førsteklasses catering, hvor maden bliver til en oplevelse – skræddersyet til større arrangementer.

Store begivenheder med personlig stil

Vi tilbyder events for 30 gæster og op, med gourmetmenuer fra vores professionelle kokke – og det hele starter fra kun 250 DKK per person.

Chefmade til store events betyder:

  • Live-madlavning eller eksklusiv catering

  • Menuer tilpasset jeres ønsker – inkl. vegansk, vegetarisk og allergivenligt

  • Mulighed for personale, borddækning og dekoration

  • Høj gastronomisk standard – uanset størrelsen på selskabet

Uanset om I ønsker en stående reception, buffet, grillarrangement eller en siddende middag – vi leverer det perfekte setup.

Vi kommer til jer – eller hjælper med sted

Chefmade kan komme til kontoret, en havefest, en tagterrasse eller en lejet venue. Har I ikke selv et sted? Vi hjælper gerne med at finde den rigtige lokation.

Smag og service i særklasse

Chefmade er ikke bare catering – det er mad som oplevelse. Vi leverer gastronomi og atmosfære i særklasse – også til mange gæster.

Sådan kommer I i gang

Send en forespørgsel med dato, antal gæster og eventtype – så matcher vi jer med den rette kok og sammensætter en oplevelse, jeres gæster sent vil glemme.

Catering i topklasse til store begivenheder image

Udvalgte opslag

Så nemt er det at finde en privat kok

1.

Find menuer og send anmodninger

Udforsk vores store udvalg af kokke og menuer. Send anmodninger på alle dem du synes om.

2.

Kokken accepterer og I bliver enige om detaljerne

Få hurtigt svar fra kokken, og færdigør de sidste detaljer om menuen.

3.

Godkend middagen og glæd dig!

Kokken står for indkøb, madlavning, anretning, servering og rengøring.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.