Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Jens S
Jens S

Jens S

Om Jens S

Jordnær gastronomi med elegance—skabt fra bunden, forankret i naturen og formet i ægte dialog.

Jeg hedder Jens—halvt svensk, halvt dansk og helhjertet gastronom med næsten 30 års erfaring som kok. Fra Michelin-restauranter til Meyers kantiner har det aldrig været stjernerne, der har drevet mig, men jagten på den rene, ærlige smag. Jeg tror på, at god mad starter med gode råvarer, behandlet enkelt og med respekt. Sammen med min kone og vores to børn driver jeg La Finca Catering, Private Dining & Food Workshop fra vores lille landejendom på smukke Tuse Næs. Her har vi udsigt over Lammefjorden, 1 hektar jord med sprøjtefri køkkenhave, økologiske høns og en livsfilosofi forankret i bæredygtighed, dyrevelfærd og farm-to-table. Min madlavning er styret af sæson og kvalitet—hvad enten det er fra egen jord eller andre lokale producenter, jeg stoler på. Hver menu starter med en samtale, formet af dine ønsker og min erfaring. Lad os skabe noget uforglemmeligt sammen.

Jens S

Book

Priser fra DKK per person

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på +45 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.