Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuFå maden leveret fredag - Kan tilberedes & nydes helt til søndag
Om menuen
Torsken her er farseret med en souffléfars med aktivt kul. Fisken er herefter pakket ind i noritang og nænsomt tilberedt ved 65° hvilket giver en enormt saftig struktur.
Den råmarinerede kålsalat “tilberedes” i vinaigretten, mens fisken varmes op.
Muslingecremen skilles i sidste øjeblik med den grønne dildolie, så det perler flot omkring fisken på tallerken.
Perlehønen er lavet af perlehønebryst og en fars kun på kødet fra overlår, som er det absolut mest smagfulde kød på fuglen. Farsen er smagt til med salvie, cognac og piment d´espalette. Det hele bliver pakket ind i skindet, og herefter tilberedt. Den specielle udskæring gør, at det er nemt at få lidt af det hele på gaflen, når man spiser det.
Græskaret er blevet udnyttet fuldt ud i form af både et reelt stykke stegt græskar, og resten der henholdsvis er enten syltet eller pureret.
Perlebyggen bliver som en mættet risotto med græskar, og saucen er virkelig intens men samtidig frisk pga. citrontimianen.
Choux au craquelin kan være svært at udtale, men er meget nemt at spise. Den sprøde vandbakkelse fyldt af den skarpe yuzucurd og den bløde konditorcreme er vanedannende.
Pæren er også her blevet fuldt udnyttet. Små kugler er blevet syltet og resten er bagt og pureret. Den krystalliserede chokolade giver et let knas og det hele løftes af det det aromatiske citronverbeastøv.
Nyd praktisk og sikker levering for DKK. Dine måltider ankommer friske og klar til din afsluttende anretning. Du modtager tracking information om leveringen, så snart vi afsender den fra vores køkken.
Hvert måltid leveres med nemme trin-for-trin instruktioner. Generelt skal du udføre enkle trin som opvarmning, blanding eller pyntning, hvilket kan gøres på få minutter.
Velkommen til en kulinarisk rejse med Jesper Vollmer, en mester i sit fag og en sand kunstner i køkkenet. Jesper Vollmer er ikke kun en fremragende kok, men også en fortæller, der bringer sin passion for madlavning til livs i hver eneste ret.
Med en imponerende karriere, der inkluderer det kongelige danske køkken som køkkenchef i kongehuset, har Jesper Vollmer perfektioneret kunsten at kombinere tradition med innovation.
Jesper er kendt for sin evne til at skabe retter, der ikke blot smager fantastisk, men også præsenteres på en måde, der glæder øjet. Hans erfaring fra tv-programmer og offentlige foredrag vidner om hans dygtighed og engagement i at dele sin kærlighed til mad. Ved at bringe Jesper Vollmers menuer direkte til dit hjem, tilbyder vi dig en eksklusiv chance for at nyde gourmetmad af højeste kvalitet. Uanset om du søger en romantisk middag for to, en særlig fejring med familien eller en elegant middag med venner, er Jesper Vollmers kulinariske kreationer den perfekte måde at gøre din begivenhed uforglemmelig på. Jespers mad er præget af det franske køkken med stort fokus på dybe smage og ikke mindst saftighed. Der er styr på grundtilberedningerne, og samtidig får man masser af wow-oplevelser og overraskelser. Der er en bevidst enkelthed over maden, som tager udspring i, hvad der er i sæson lige nu. Derfor følger menuerne årstidens optimale råvarer. Lad dig forføre af smagen, duften og skønheden i Jesper Vollmers køkken – en oplevelse, der lover ikke blot at tilfredsstille din appetit, men også at vække dine sanser.
Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327
© Chefmade ApS 2024