Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Jesper Vollmers Menu

Af Jesper Vollmer

Få maden leveret fredag - Kan tilberedes & nydes helt til søndag

Dato for levering

Antal personer

Om menuen

Torsken her er farseret med en souffléfars med aktivt kul. Fisken er herefter pakket ind i noritang og nænsomt tilberedt ved 65° hvilket giver en enormt saftig struktur.
Den råmarinerede kålsalat “tilberedes” i vinaigretten, mens fisken varmes op.
Muslingecremen skilles i sidste øjeblik med den grønne dildolie, så det perler flot omkring fisken på tallerken.

Perlehønen er lavet af perlehønebryst og en fars kun på kødet fra overlår, som er det absolut mest smagfulde kød på fuglen. Farsen er smagt til med salvie, cognac og piment d´espalette. Det hele bliver pakket ind i skindet, og herefter tilberedt. Den specielle udskæring gør, at det er nemt at få lidt af det hele på gaflen, når man spiser det.
Græskaret er blevet udnyttet fuldt ud i form af både et reelt stykke stegt græskar, og resten der henholdsvis er enten syltet eller pureret.
Perlebyggen bliver som en mættet risotto med græskar, og saucen er virkelig intens men samtidig frisk pga. citrontimianen.

Choux au craquelin kan være svært at udtale, men er meget nemt at spise. Den sprøde vandbakkelse fyldt af den skarpe yuzucurd og den bløde konditorcreme er vanedannende.
Pæren er også her blevet fuldt udnyttet. Små kugler er blevet syltet og resten er bagt og pureret. Den krystalliserede chokolade giver et let knas og det hele løftes af det det aromatiske citronverbeastøv.

Nyd praktisk og sikker levering for 200.00 DKK. Dine måltider ankommer friske og klar til din afsluttende anretning. Du modtager tracking information om leveringen, så snart vi afsender den fra vores køkken.

Your meals are securely packed in insulated containers to maintain the right temperature. This ensures that your food arrives fresh and ready for the final steps of preparation.

Each meal comes with easy-to-follow instructions. Generally, you'll need to perform simple steps like heating, mixing, or garnishing, which can be done in minutes.

Vores måltider leveres om torsdagen direkte til dig, hvorefter du selv kan vælge, hvornår du vil nyde dem. De holder sig friske i dit køleskab og klar til tilberedning helt indtil søndag aften.

Om Jesper Vollmer

Velkommen til en kulinarisk rejse med Jesper Vollmer, en mester i sit fag og en sand kunstner i køkkenet. Jesper Vollmer er ikke kun en fremragende kok, men også en fortæller, der bringer sin passion for madlavning til livs i hver eneste ret.

Med en imponerende karriere, der inkluderer det kongelige danske køkken som køkkenchef i kongehuset, har Jesper Vollmer perfektioneret kunsten at kombinere tradition med innovation.

Jesper Vollmer

Jesper er kendt for sin evne til at skabe retter, der ikke blot smager fantastisk, men også præsenteres på en måde, der glæder øjet. Hans erfaring fra tv-programmer og offentlige foredrag vidner om hans dygtighed og engagement i at dele sin kærlighed til mad. Ved at bringe Jesper Vollmers menuer direkte til dit hjem, tilbyder vi dig en eksklusiv chance for at nyde gourmetmad af højeste kvalitet. Uanset om du søger en romantisk middag for to, en særlig fejring med familien eller en elegant middag med venner, er Jesper Vollmers kulinariske kreationer den perfekte måde at gøre din begivenhed uforglemmelig på. Jespers mad er præget af det franske køkken med stort fokus på dybe smage og ikke mindst saftighed. Der er styr på grundtilberedningerne, og samtidig får man masser af wow-oplevelser og overraskelser. Der er en bevidst enkelthed over maden, som tager udspring i, hvad der er i sæson lige nu. Derfor følger menuerne årstidens optimale råvarer. Lad dig forføre af smagen, duften og skønheden i Jesper Vollmers køkken – en oplevelse, der lover ikke blot at tilfredsstille din appetit, men også at vække dine sanser.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024