Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuServeringer (10)
1.
SNACKS
Japansk ris cracker med kombu tang Rejechips med noritang håndpillede rejer Ananas i sake, chili og salt Østers og wasabi
2.
BRØD
Surdjesbrød og smør rørt med havsalt
3.
1. SERVERING
Taskekrabbe dumplings med juzu dashi, kefir lime og daikon
4.
2. SERVERING
Hummersuppe med hvid miso, stegte kammuslinger, grillet løg og græskar
5.
3. SERVERING
Grillet svinebryst i mørk miso, karamelliseret fløde og salatløg med ponzu sauce, ribs og purløg
6.
4. SERVERING
Oksehøjreb med grillet porre, pak choi i japansk grøn chili, syltede rødbeder med brombær
7.
5. SERVERING
Unika oste med kiks og sylt
8.
6. SERVERING
Håndlavet ispind – espresso, vanilje og mørk chokolade
9.
7. SERVERING
Hengemte bær & "Chokoladekage"
10.
8. SERVERING
Sødt til kaffen
Krav til køkkenet
Ovn
Køleskab
medbringer
Tallerkener
Bedømmelser af (3)
LN
KASA KASA KASA - fantastisk
Vi havde en fantastisk gourmet oplevelse med KASA. Hans retter var som små kunstværker, og smagskombinationerne var både innovative og harmoniske. KASA's professionalisme og passion for madlavning skinnede igennem i hver bid. En oplevelse vi sent vil glemme. Hilsen Anton
A
Perfekt aften!
Hussein leverede simpelthen den helt perfekte aften! Vanvittigt lækkert og klart anbefalelses værdigt!
HJ
SUBLIM aften!
Maden fra KASA var helt sublim. Hver ret var perfekt tilberedt og serveret med stor omhu. Det var en sand gastronomisk oplevelse, og KASA’s venlige væremåde gjorde hele aftenen endnu bedre. Kan varmt anbefales!
1.295 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
En Fusion af Dansk og Japansk Gastronomi. Køkkenchefen bag KASA kombinerer sin erfaring fra Danmarks topkøkkener med en dyb forståelse for japansk kokkekunst. Med en fortid som køkkenchef hos Mielcke & Hurtigkarl og erfaring fra trestjernede Michelin-restauranter som Vendôme, præsenterer KASA en unik fusion, hvor dansk kvalitet og japansk præcision mødes. KASA har base ved Aarhus, men er villig til at køre op til 600 km for at servere udsøgt mad direkte til dit hjem.
Hussein Mustapha er køkkenchefen bag KASA. Udlært ved Svineriet i Aarhus og arbejdede allerede tidligt i karrieren på Geranium, Malling & Schmidt og Frederikshøj. Hans talent førte til rollen som køkkenchef hos Mielcke & Hurtigkarl samt til den trestjernede Michelin-restaurant Vendôme i Tyskland under Joachim Wissler, der hjalp med at forfine hans passion for det asiatiske køkken.
En dannelsesrejse til Japan gav mulighed for ægte fordybelse i den traditionelle japansk tradition. Arbejdede på 3-stjernede Michelin-restaurant Narisawa, kåret som Asiens bedste restaurant på World's 50 Best Restaurants listen. Her tændtes hans kærlighed til det Japanske køkken, kendetegnende for KASA. De håndlavede ispinde er blevet fast dessert repertoire.
Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327
© Chefmade ApS 2024