Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Dansk

Japansk

大 (Dai)

By KASA

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Oplev en kulinarisk rejse mellem Danmark og Japan. Dyk ned i en verden, hvor nordisk raffinement møder japansk finesse. Køkkenchefen bag KASA har trukket på sin rige erfaring fra både danske topkøkkener og prestigefyldte Michelin-restauranter i udlandet for at skabe en unik fusion af smage. Med en dyb forståelse for japansk kokkekunst og en passion for at bringe disse teknikker til Danmark, præsenterer KASA en menu og stil, der forbliver tro mod sin kerne af kvalitet og innovation.

Serveringer (10)

1.

SNACKS

Japansk ris cracker med kombu tang Rejechips med noritang håndpillede rejer Ananas i sake, chili og salt Østers og wasabi

2.

BRØD

Surdjesbrød og smør rørt med havsalt

3.

1. SERVERING

Taskekrabbe dumplings med juzu dashi, kefir lime og daikon

4.

2. SERVERING

Hummersuppe med hvid miso, stegte kammuslinger, grillet løg og græskar

5.

3. SERVERING

Grillet svinebryst i mørk miso, karamelliseret fløde og salatløg med ponzu sauce, ribs og purløg

6.

4. SERVERING

Oksehøjreb med grillet porre, pak choi i japansk grøn chili, syltede rødbeder med brombær

7.

5. SERVERING

Unika oste med kiks og sylt

8.

6. SERVERING

Håndlavet ispind – espresso, vanilje og mørk chokolade

9.

7. SERVERING

Hengemte bær & "Chokoladekage"

10.

8. SERVERING

Sødt til kaffen

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

Bedømmelser af (3)

LN

KASA KASA KASA - fantastisk

KASA

Vi havde en fantastisk gourmet oplevelse med KASA. Hans retter var som små kunstværker, og smagskombinationerne var både innovative og harmoniske. KASA's professionalisme og passion for madlavning skinnede igennem i hver bid. En oplevelse vi sent vil glemme. Hilsen Anton

A

Perfekt aften!

KASA

Hussein leverede simpelthen den helt perfekte aften! Vanvittigt lækkert og klart anbefalelses værdigt!

HJ

SUBLIM aften!

KASA

Maden fra KASA var helt sublim. Hver ret var perfekt tilberedt og serveret med stor omhu. Det var en sand gastronomisk oplevelse, og KASA’s venlige væremåde gjorde hele aftenen endnu bedre. Kan varmt anbefales!

1.295 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om KASA

En Fusion af Dansk og Japansk Gastronomi. Køkkenchefen bag KASA kombinerer sin erfaring fra Danmarks topkøkkener med en dyb forståelse for japansk kokkekunst. Med en fortid som køkkenchef hos Mielcke & Hurtigkarl og erfaring fra trestjernede Michelin-restauranter som Vendôme, præsenterer KASA en unik fusion, hvor dansk kvalitet og japansk præcision mødes. KASA har base ved Aarhus, men er villig til at køre op til 600 km for at servere udsøgt mad direkte til dit hjem.

KASA

Hussein Mustapha er køkkenchefen bag KASA. Udlært ved Svineriet i Aarhus og arbejdede allerede tidligt i karrieren på Geranium, Malling & Schmidt og Frederikshøj. Hans talent førte til rollen som køkkenchef hos Mielcke & Hurtigkarl samt til den trestjernede Michelin-restaurant Vendôme i Tyskland under Joachim Wissler, der hjalp med at forfine hans passion for det asiatiske køkken.
En dannelsesrejse til Japan gav mulighed for ægte fordybelse i den traditionelle japansk tradition. Arbejdede på 3-stjernede Michelin-restaurant Narisawa, kåret som Asiens bedste restaurant på World's 50 Best Restaurants listen. Her tændtes hans kærlighed til det Japanske køkken, kendetegnende for KASA. De håndlavede ispinde er blevet fast dessert repertoire.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024