Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuSdr. Bjert Kro giver et smagfuldt indblik i deres klassiskere, som vil tage jer med på en gastronomisk rejse igennem et sæsonbetonet køkken. Med fokus på at de bedste råvarer er grundstenen for smag i verdensklasse.
Serveringer (8)
1.
SNACKS
Kyllingechips og fermenteret hvidløg Krustade og røget musling Oksetatar og glaskål
2.
BRØD
Manitoba brød med saltet smør
3.
FORRET 1
Ceviche med hybenroseeddike og glaskål
4.
FORRET 2
Lavvarmet "dagsfangst" med palmekål & fennikel blanquette
5.
MELLEMRET
Butternut terrine med syltede trompetsvampe & haugus sauce
6.
HOVEDRET
Modnet okse med bagte gule beder, aromatisk sauce, røget marv & dukka
7.
DESSERT
Stegt mandelkage med kamilleis, citronverbena & pære
8.
PETIT FOUR
Karamel og lavendel Financier, marengs og citron
Krav til køkkenet
Ovn
Køleskab
medbringer
Tallerkener
Bedømmelser af (2)
DH
Fantastisk aften med fantastisk mad.
Fantastisk aften med fantastisk mad.
949 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
Syd for Kolding ligger den hyggelige landsby Bjert, og i byen finder man en hyggelig Kro, som for et par år siden, blev bragt tilbage til fordums glans af nye ejere. Landsbyidyllen omfavner kroen, og den hyggelige stemning er en stor del af kroens identitet. De har primært fokus på klassiske danske retter med et twist. Vi har som sagt hjemme ved Kolding, men kører gerne op til 120km for at servere gourmet hjemme hos dig.
Ejerne af kroen er parret Katrine og Emil Rask Bahr, som begge er uddannede kokke og har arbejdet mange år i restaurationsbranchen. Emil har blandt andet været ejer af restaurant Hærværk i Aarhus, som har fået omtale i blandt andet Michelinguiden, New York Times og White Guide for deres madkunst. Emil har arbejdet på Michelin restauranter, men det er ikke visionen med kroen. Det skal ikke være fine dining, men primært klassiske danske retter med et twist. De kalder det ”nyklassisk” og det omfavner blandt andet en klassiker som tarteletten. Helt generelt vil de gerne favne bredt i deres madstil. De eksperimenterer med serveringer, så de kan udfordre deres håndværk og teknikker.
Anmod om bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327
© Chefmade ApS 2024