Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Dansk

Fransk

Sublime Smage

By KOKKERIET

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Her er der tale om en helt igennem sublim og gennemført madoplevelse, der virkelig sætter en helt ny standard for madforkælelse. Disse 14 serveringer er fyldt med frækhed, nysgerrighed og oprigtige intentioner om at opnå den ultimative konstruktion af en perfekt madoplevelse.

Serveringer (6)

1.

SNACKS

Røget Sild - Citron - Havgus Ørred - Mynte - Blæksprutteblæk Kylling - Kirsebær - Espresso

2.

FORRET

Kammusling - Butternut Squash - Brombær Rogn - Brød - Røget Fløde Bøgehatte - Timian - Hasselnødder Jomfruhummer - Solbær - Hvidløg

3.

MELLEMRET

Helleflynder - Trøffel - Græskar Havtaske – Fennikel – Mælde Fasan - Majs - Løvstikke

4.

HOVEDRET

Rådyr - Porre - Crumble

5.

PRE-DESSERT

Stikkelsbær - Mynte - Hyldeblomst Fennikel - Citrontimian - Hvid Chokolade

6.

DESSERT

Jordbær - Kærnemælk - Basilikum

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om KOKKERIET

Oplev private dining i verdensklasse fra den Michelin belønnede restaurant, Kokkeriet. Hvor deres personlige cuisine er og fremhæve alle de fantastiskee danske råvarer og servere og præsentere dem for jer på en eksklusiv måde. En uforglemmelig private dining som med visuelt smukke retter, sørger for en wauw oplevelse, som man sent vil glemme.

KOKKERIET

Grundstenen i Kokkeriets køkken er, at en simpel husmandsret udført til perfektion kan give mindst lige så stor en gastronomisk oplevelse som en moderne og teknisk servering. Hos Michelin restauranten Kokkeriet lægger køkkenchef Morten Krogholm stor vægt på, at mad skal bringe minder frem. Maden skal have et genkendeligt element, imens det på samme tid overrasker sanserne og hjernen. Serveringerne udspringer alle af den danske gastronomi, men de er samtidig en formidabel blanding af gamle opskrifter fra antikke kogebøger og nytænkende twists fra det moderne køkken.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024