Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Danish

French

Sublime Smage

By KOKKERIET

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Serveringer (6)

1.

SNACKS

Røget Sild - Citron - Havgus Ørred - Mynte - Blæksprutteblæk Kylling - Kirsebær - Espresso

2.

FORRET

Kammusling - Butternut Squash - Brombær Rogn - Brød - Røget Fløde Bøgehatte - Timian - Hasselnødder Jomfruhummer - Solbær - Hvidløg

3.

MELLEMRET

Helleflynder - Trøffel - Græskar Havtaske – Fennikel – Mælde Fasan - Majs - Løvstikke

4.

HOVEDRET

Rådyr - Porre - Crumble

5.

PRE-DESSERT

Stikkelsbær - Mynte - Hyldeblomst Fennikel - Citrontimian - Hvid Chokolade

6.

DESSERT

Jordbær - Kærnemælk - Basilikum

Krav til køkkenet

Fridge A line styled icon from Orion Icon Library.

Køleskab

Range Oven A line styled icon from Orion Icon Library.

Ovn

KOKKERIET medbringer

Dish A line styled icon from Orion Icon Library.

Tallerkener

1,500 DKK / person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om KOKKERIET

Oplev private dining i verdensklasse fra den Michelin belønnede restaurant, Kokkeriet. Hvor deres personlige cuisine er og fremhæve alle de fantastiskee danske råvarer og servere og præsentere dem for jer på en eksklusiv måde. En uforglemmelig private dining som med visuelt smukke retter, sørger for en wauw oplevelse, som man sent vil glemme.

KOKKERIET

Grundstenen i Kokkeriets køkken er, at en simpel husmandsret udført til perfektion kan give mindst lige så stor en gastronomisk oplevelse som en moderne og teknisk servering. Hos Michelin restauranten Kokkeriet lægger køkkenchef Morten Krogholm stor vægt på, at mad skal bringe minder frem. Maden skal have et genkendeligt element, imens det på samme tid overrasker sanserne og hjernen. Serveringerne udspringer alle af den danske gastronomi, men de er samtidig en formidabel blanding af gamle opskrifter fra antikke kogebøger og nytænkende twists fra det moderne køkken.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024