Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Den Klassiske

By Kolvig by Skovmose

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Den Klassiske menu fra Kolvig by Brorsonsminde byder på smagssoplevelser fra det franske og nordiske køkken. Nyd serveringer med Nordsørejer fra det nordiske køkken og en traditionel Garteu Marcel fra det franske køkken.

Serveringer (4)

1.

BRØD

Surdejsbrød med saltet smør.

2.

FORRET

Hjemmerøget laks med håndpillede rejer, emulsion af dild, safransyltede perleløg & spæde urter fra haven.

3.

HOVEDRET

Rosastegt filet og braiseret kalvespidsbryst med syltede svampe og gulerodspuré. Små sprøde grønsager, nye kartofler med persille og smør & trøffel Jus.

4.

DESSERT

Danske bær med marzzarinkage & chokolade sorbet.

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

615 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Kolvig by Skovmose

Med udgangspunkt i det dansk/nordiske køkken har Brorsonsminde nu åbnet døren til deres nyeste skud på stammen Kolvig. Kolvig fokuserer på at lave mad fra bunden og har en grundstamme i det franske køkken. Med passion for gastronomi er Kolvig by Brorsonsminde garant for en smagfuld oplevelse.

Kolvig by Brorsonsminde laver mad efter klassiske dansk/franske principper om gode råvarer og benyttelse af råvarerne efter sæson og struktur. Det vil sige, de tænker meget over, hvad de har i hånden og gerne danske produkter. Om sommeren kan en gulerod egne sig til én tilberedning og vinteren én anden. Dette tænker de meget på i deres menuer og måden de arbejder med maden på. De går meget op i sæsonens råvarer, så de har den bedste forudsætning for at levere friske råvarer og undgå at bruge en fryser. Udover det dansk/franske køkken tager de også gerne både italiensk og spansk, og gør det til deres egen med danske råvarer.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.