Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuServeringer (4)
1.
BRØD
Surdejsbrød med saltet smør.
2.
FORRET
Hjemmerøget laks med håndpillede rejer, emulsion af dild, safransyltede perleløg & spæde urter fra haven.
3.
HOVEDRET
Rosastegt filet og braiseret kalvespidsbryst med syltede svampe og gulerodspuré. Små sprøde grønsager, nye kartofler med persille og smør & trøffel Jus.
4.
DESSERT
Danske bær med marzzarinkage & chokolade sorbet.
Krav til køkkenet
Ovn
Køleskab
medbringer
Tallerkener
615 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
Med udgangspunkt i det dansk/nordiske køkken har Brorsonsminde nu åbnet døren til deres nyeste skud på stammen Kolvig. Kolvig fokuserer på at lave mad fra bunden og har en grundstamme i det franske køkken. Med passion for gastronomi er Kolvig by Brorsonsminde garant for en smagfuld oplevelse.
Kolvig by Brorsonsminde laver mad efter klassiske dansk/franske principper om gode råvarer og benyttelse af råvarerne efter sæson og struktur. Det vil sige, de tænker meget over, hvad de har i hånden og gerne danske produkter. Om sommeren kan en gulerod egne sig til én tilberedning og vinteren én anden. Dette tænker de meget på i deres menuer og måden de arbejder med maden på. De går meget op i sæsonens råvarer, så de har den bedste forudsætning for at levere friske råvarer og undgå at bruge en fryser. Udover det dansk/franske køkken tager de også gerne både italiensk og spansk, og gør det til deres egen med danske råvarer.
Anmod om bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327
© Chefmade ApS 2024