Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

French

Nordic

Den Lille Metier

By Metier

Menuen - 5 courses

SNACKS

Glaserede beder, friskost & sprødt. Sprøde kroketter & emulsion.

BRØD

Surdejsbrød med kærnemælkssmør.

1. SERVERING

Crudo af Vesterhavs-torsk fra Fiskerikajen. Tang-vinaigrette, crudité af grønt, sprødt & urter. Karamelliseret græskar fra Birkemosegaard Dukkah, brunet smør, ristet boghvede & gremolata.

2. SERVERING

Langtidsbraiseret gris fra Vinfeldt Sauce, sortkål & peberrod. Glaserede majroer og knoldselleri fra Ilsøegaard Grønkåls-vinaigrette, saltede citroner & urter.

DESSERT

Syltede blommer fra Sakskøbing. Saltet karamel, pisket creme på mørk chokolade, crumble & granité.

605 DKK / person

Metier

5 courses

No Commitment Required - Betalingen opkræves først, når du har godkendt og modtaget bekræftelse fra kokken.

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Metier

Restaurant Metier er placeret på Østerbro i København, og er startet af Christian Hasle og Jens Munk Thomsen i 2016. Metier er et fransk ord, der betyder et arbejdsområde, hvor en person har specialiseret sig gennem oplæring. Metier arbejder sæsonpræget og med fokus på bæredygtighed. Menuerne består altid af lokale råvarer fra små økologiske og biodynamiske gårde, og deres fisk er fanget skånsomst i de danske farvande.

Metier

Hos Restaurant Metier har de en dyb kærlighed til grøntsager. Det handler i særdeleshed om måden, de kan tilberedes på, så de kommer til deres ret med masser af smag. Den fremgangsmåde giver perspektiver til, hvordan grøntsager kan fungere som omdrejningspunkt i deres serveringer. De vil gerne udfordre den spisende, og dem selv kreativt, ved at servere anderledes retter med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Retter som ikke har et stykke rødt kød som midtpunkt, men derimod er bygget op omkring grøntsagerne. Med Restaurant Metier kan en grønsagsret blive lige så spændende og tilfredsstillende som en kødret. Det handler om at overraske gæsten med, hvor godt en rødbede kan smage, og få folk til at tage det op til eftertanke.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024