Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

French

Nordic

Den Store Metier

By Metier

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

En storslået opvisning af klassisk fransk håndværk med nordiske touch, som bringer lethed og elegance ind over retterne. Med lokale råvarerr fra de bedste producnter på Sjælland, som gennem fantastisk håndværk bliver tilberedt til perfektion, så deres karakter står helt frem. En private dining fra øverste hylde, som vil give dig og gæsterne en uforglemmelig oplevelse.

Serveringer (5)

1.

Snacks

Østers & vinaigrette Kroketter & miso

2.

1. ret

Saltet kulmule fra Fiskerikajen Emulsion, vilde urter, sprød boghvede og jordskokker

3.

2. ret

Stracciatella fra La Treccia Grøn olie, forårsgrønt, sprød boghvede og syltede citroner Grønne asparges fra Birkemosegaard Chimmichurri, peberrod & brunet smør

4.

3. ret

Confiteret kylling fra Dalbakkegaard Sauce & kålskud Braiseret endive fra Svanholm Creme på svampe & urter

5.

4. ret

Pocherede rabarber fra Birkemosegaard Ganache, kompot, crumble & skovsyre

Krav til køkkenet

Køleskab

Ovn

Metier medbringer

Tallerkener

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Metier

Restaurant Metier er placeret på Østerbro i København, og er startet af Christian Hasle og Jens Munk Thomsen i 2016. Metier er et fransk ord, der betyder et arbejdsområde, hvor en person har specialiseret sig gennem oplæring. Metier arbejder sæsonpræget og med fokus på bæredygtighed. Menuerne består altid af lokale råvarer fra små økologiske og biodynamiske gårde, og deres fisk er fanget skånsomst i de danske farvande.

Metier

Hos Restaurant Metier har de en dyb kærlighed til grøntsager. Det handler i særdeleshed om måden, de kan tilberedes på, så de kommer til deres ret med masser af smag. Den fremgangsmåde giver perspektiver til, hvordan grøntsager kan fungere som omdrejningspunkt i deres serveringer. De vil gerne udfordre den spisende, og dem selv kreativt, ved at servere anderledes retter med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Retter som ikke har et stykke rødt kød som midtpunkt, men derimod er bygget op omkring grøntsagerne. Med Restaurant Metier kan en grønsagsret blive lige så spændende og tilfredsstillende som en kødret. Det handler om at overraske gæsten med, hvor godt en rødbede kan smage, og få folk til at tage det op til eftertanke.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024