Serveringer (4)
1.
1. Servering
Snack-servering, kan nydes stående eller siddende, serveres som finger foods
2.
2. Servering
Svamperavioli med stegte svampe, brunet smør med soya og ingefær, luftig jordskokkecremé og svampeskum
3.
3. Servering
Saftig og mør Angus kødkvæg med pommes anna, syltede beder med klorofyl af dild og rødvinsauce
4.
4. Servering
Gateau Marcel med vaniljeis og solbærsauce
Krav til køkkenet
Ovn
Køleskab
medbringer
Tallerkener
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
MH Dining opgradere de klassiske smage op med kærlighed til skoven og naturen omkring os. Med 15 års erfaring i køkkenet serveres der stilsikre retter med præcision i råvarernes tilberedning.
Unikke smage og anretninger gør dette til et sikkert og solidt valg. Der er fokus på den gode smag, hvor hvér enkelt ingrediens på din tallerken giver mening. Intet unødvendigt. Martin Hylleborg er manden bag MH Dining. Martin Hylleborg er tidligere medejer og køkkenchefen hos den landskendte Restaurant Rebel. Martin har siden barnsben lavet gourmetmad, og han er uddannet hos Ensemble, en yderst delikat Michelin-restaurant. Restaurant Rebel har haft et unikt særpræg med Martin Hylleborg i spidsen og det er netop dette særpræg, som nu også er at finde hos MH Dining.
Anmod om bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327
© Chefmade ApS 2024