Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Fransk

Italiensk

Nordisk

MH Signatur

By MH Dining

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Denne fem-retters menu fra MH Dining fremviser Martin Hylleborgs mesterlige evner i at fusionere tradition og innovation. Fra den aromatiske hummerbisque med grillede kammuslinger til den raffinerede afslutning med vaniljeis, hvid chokolade og Caviar Baerii, byder hver servering på en symfoni af smage. Gæsterne forkæles med en rejse gennem nøje udvalgte råvarer, hvor hver ret fortæller sin egen, unikke historie. Det er en kulinarisk fest, der fejrer kvalitet og kreativitet i hver bid.

Serveringer (5)

1.

1. Servering

Rygende hummerbisque med grillede kammuslinger, ristede boghvedekerner, klorofyl af dild og syltede tapiokaperler

2.

2. Servering

Svamperavioli med stegte svampe, brunet smør med soya og ingefær, luftig jordskokkecremé og svampeskum

3.

3. Servering

Tatar af okse med syltede ribs, kapersmarinade, urtemayo, karse og ristede brødkrummer

4.

4. Servering

Striploin af Black Angus kvæg med karamelliseret selleripuré, beder og rødvinssauce monteret med marv

5.

5. Servering

Vaniljeis med hvid chokolade og Caviar Baerii

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om MH Dining

MH Dining opgradere de klassiske smage op med kærlighed til skoven og naturen omkring os. Med 15 års erfaring i køkkenet serveres der stilsikre retter med præcision i råvarernes tilberedning.

MH Dining

Unikke smage og anretninger gør dette til et sikkert og solidt valg. Der er fokus på den gode smag, hvor hvér enkelt ingrediens på din tallerken giver mening. Intet unødvendigt. Martin Hylleborg er manden bag MH Dining. Martin Hylleborg er tidligere medejer og køkkenchefen hos den landskendte Restaurant Rebel. Martin har siden barnsben lavet gourmetmad, og han er uddannet hos Ensemble, en yderst delikat Michelin-restaurant. Restaurant Rebel har haft et unikt særpræg med Martin Hylleborg i spidsen og det er netop dette særpræg, som nu også er at finde hos MH Dining.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024