Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuServeringer (5)
1.
1. Servering
Rygende hummerbisque med grillede kammuslinger, ristede boghvedekerner, klorofyl af dild og syltede tapiokaperler
2.
2. Servering
Svamperavioli med stegte svampe, brunet smør med soya og ingefær, luftig jordskokkecremé og svampeskum
3.
3. Servering
Tatar af okse med syltede ribs, kapersmarinade, urtemayo, karse og ristede brødkrummer
4.
4. Servering
Striploin af Black Angus kvæg med karamelliseret selleripuré, beder og rødvinssauce monteret med marv
5.
5. Servering
Vaniljeis med hvid chokolade og Caviar Baerii
Krav til køkkenet
Ovn
Køleskab
medbringer
Tallerkener
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
MH Dining opgradere de klassiske smage op med kærlighed til skoven og naturen omkring os. Med 15 års erfaring i køkkenet serveres der stilsikre retter med præcision i råvarernes tilberedning.
Unikke smage og anretninger gør dette til et sikkert og solidt valg. Der er fokus på den gode smag, hvor hvér enkelt ingrediens på din tallerken giver mening. Intet unødvendigt. Martin Hylleborg er manden bag MH Dining. Martin Hylleborg er tidligere medejer og køkkenchefen hos den landskendte Restaurant Rebel. Martin har siden barnsben lavet gourmetmad, og han er uddannet hos Ensemble, en yderst delikat Michelin-restaurant. Restaurant Rebel har haft et unikt særpræg med Martin Hylleborg i spidsen og det er netop dette særpræg, som nu også er at finde hos MH Dining.
Anmod om bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327
© Chefmade ApS 2024