Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Fransk

Italiensk

Nordisk

MH Ultimativ

By MH Dining

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Denne 10-retters menu fra MH Dining er en kulinarisk fortælling, der afspejler køkkenchef Martin Hylleborgs dybe forståelse for og kærlighed til naturen og de fineste råvarer. Med en baggrund præget af erfaring fra prestigefyldte køkkener som Restaurant Rebel og Ensemble, bringer Martin en unik stil og præcision til bordet. Hver servering er en hyldest til de enkelte ingrediensers essens, sammensat uden overflødigheder, og skaber en oplevelse, hvor klassiske smage mødes med innovativ tilberedning i skovens og naturens tegn. MH Dining står for en uforlignelig gastronomisk rejse, hvor hver ret fortæller sin egen historie og efterlader et varigt indtryk.

Serveringer (10)

1.

1. Servering

Rogn af stenbider & Avocado

2.

2. Servering

Caviar & Kartoffel

3.

3. Servering

Rimmet kammusling & Agurk

4.

4. Servering

Hummerbisque & fennikel

5.

5. Servering

Porre & Ægte sauce

6.

6. Servering

Ravioli & Svampe

7.

7. Servering

Blæksprutte Pulpo & Salvie

8.

8. Servering

Kål & Lime

9.

9. Servering

Pighvar & Selleri

10.

10. Servering

Vaniljeis & Chokolade

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om MH Dining

MH Dining opgradere de klassiske smage op med kærlighed til skoven og naturen omkring os. Med 15 års erfaring i køkkenet serveres der stilsikre retter med præcision i råvarernes tilberedning.

MH Dining

Unikke smage og anretninger gør dette til et sikkert og solidt valg. Der er fokus på den gode smag, hvor hvér enkelt ingrediens på din tallerken giver mening. Intet unødvendigt. Martin Hylleborg er manden bag MH Dining. Martin Hylleborg er tidligere medejer og køkkenchefen hos den landskendte Restaurant Rebel. Martin har siden barnsben lavet gourmetmad, og han er uddannet hos Ensemble, en yderst delikat Michelin-restaurant. Restaurant Rebel har haft et unikt særpræg med Martin Hylleborg i spidsen og det er netop dette særpræg, som nu også er at finde hos MH Dining.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024