Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Fransk

Italiensk

Nordisk

MH Vinter

By MH Dining

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Denne fem-retters menu fra MH Dining er en kulinarisk rejse, der begynder med delikat rogn af stenbider, akkompagneret af cremet avocado og ristet malt, hvilket sætter scenen for en række raffinerede smagsoplevelser. Pasta serveringen med jordskokkecreme og hvid trøffelolie introducerer en jordnær dybde, mens den tredje ret med pighvar elegant forener havets finesse med det rustikke i brunet smør. Prime Black Angus kødkvæg som hovedret lover en smagfuld og mættende oplevelse, rigt komplementeret af sauce Bordelaiser. Afslutningsvis tilbydes en unik osteservering med Comté, hasselnødder og trøffel, der udfordrer den traditionelle dessert og tilbyder en eksklusiv afrunding på måltidet. Hver ret er nøje udvalgt og sammensat for at afspejle MH Dinings engagement i kvalitet og kulinarisk innovation.

Serveringer (5)

1.

1. Servering

Rogn af stenbider med avocado, ristet malt og karse

2.

2. Servering

Pasta og gris med Jordskokkecreme, hvid trøffelolie, peber og parmigiano-reggiano

3.

3. Servering

Pighvar med knoldselleri og brunet smør med soya og ingefær

4.

4. Servering

Prime Black Angus kødkvæg med sauce Bordelaiser monteret med marv, beder og kål

5.

5. Servering

Skiver af Comté med ristede hasselnødder i brunet smør og revet trøffel fra Alba (kan byttes til dessert, hvis man ønsker)

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om MH Dining

MH Dining opgradere de klassiske smage op med kærlighed til skoven og naturen omkring os. Med 15 års erfaring i køkkenet serveres der stilsikre retter med præcision i råvarernes tilberedning.

MH Dining

Unikke smage og anretninger gør dette til et sikkert og solidt valg. Der er fokus på den gode smag, hvor hvér enkelt ingrediens på din tallerken giver mening. Intet unødvendigt. Martin Hylleborg er manden bag MH Dining. Martin Hylleborg er tidligere medejer og køkkenchefen hos den landskendte Restaurant Rebel. Martin har siden barnsben lavet gourmetmad, og han er uddannet hos Ensemble, en yderst delikat Michelin-restaurant. Restaurant Rebel har haft et unikt særpræg med Martin Hylleborg i spidsen og det er netop dette særpræg, som nu også er at finde hos MH Dining.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024