Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

3 retters menu for Kim

By Mikkel Løvengaard

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Forret

Lobster rolls med pocheret hummerhaler i hummermayonnaise med rejer og ørredrogn
- Grillet brioche brød
- sprød hjertesalat
- Lyn fermenteret fennikel
- Små spæde urter

Hovedret

Grillet oksesteg fra Greater Omaha - kornfodret 180 dage - nænsomt tilberedt medium rare med brunet salviesmør og røgede saltkrystaller

Fransk fritgående naturkylling - helstegt med citroner, timian og frisk oregano

Pommes anna - Klassisk fransk "kartoffel kage" med tynde skiver af bagekartofler og skalotteløg bagt med andefedt, rosmarin og confiterede hvidløg

Grillet asparges broccoli med syltede bøgehatte svampe, høvlet krystal ost fra søhøjlandet og gremolata med et pift af kværnet rosé peber

Karameliseret blomkålspuré med et strejf af madagascar vanilje - toppet med syltet blomkål i flere farver og krydderurte mix

Sauce au poivre - klassisk pebersauce med cognac flamberede peberkorn og kraftigt reduceret kalvefond fra eget komfur

Dessert:

"Gourmet" rødgrød

Klassisk kogt rødgrød med røde bær vendt med skovbær råsyltet i brunt sukker
serveret med en nærmest kriminel 48% piskefløde, smørbagt havregryns crumble med tørrede bær og friske mynteblade

 

Serveringer (3)

1.

Forret

Lobster rolls med pocheret hummerhaler i hummermayonnaise med rejer og ørredrogn - Grillet brioche brød - sprød hjertesalat - Lyn fermenteret fennikel - Små spæde urter

2.

Hovedret

Grillet oksesteg fra Greater Omaha - kornfodret 180 dage - nænsomt tilberedt medium rare med brunet salviesmør og røgede saltkrystaller Fransk fritgående naturkylling - helstegt med citroner, timian og frisk oregano Pommes anna - Klassisk fransk "kartoffel kage" med tynde skiver af bagekartofler og skalotteløg bagt med andefedt, rosmarin og confiterede hvidløg Grillet asparges broccoli med syltede bøgehatte svampe, høvlet krystal ost fra søhøjlandet og gremolata med et pift af kværnet rosé peber Karameliseret blomkålspuré med et strejf af madagascar vanilje - toppet med syltet blomkål i flere farver og krydderurte mix Sauce au poivre - klassisk pebersauce med cognac flamberede peberkorn og kraftigt reduceret kalvefond fra eget komfur

3.

Dessert

"Gourmet" rødgrød Klassisk kogt rødgrød med røde bær vendt med skovbær råsyltet i brunt sukker serveret med en nærmest kriminel 48% piskefløde, smørbagt havregryns crumble med tørrede bær og friske mynteblade

Krav til køkkenet

Bedømmelser af (1)

KH

Fantastisk aften!

Mikkel Løvengaard

Vi havde en fantastisk aften med super lækker mad! Mikkel kørte det hele yderst professionelt, maden var skøn og retterne blev prænteret med varme og godt humør. Jeg som værtinde kunne slappe af og bare nyde at være nærværende og sammen med mine gæster. Det var alt i alt en kæmpe fornøjelse!

800 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Mikkel Løvengaard

Innovativ dansk kok Mikkel Løvengaard fra Gourmetkokkeriet skaber moderne nordisk gastronomi med præcision, passion og sæsonens lokale råvarer.

Mikkel Løvengaard

Chef Mikkel Løvengaard er en anerkendt dansk kok og ejer af Gourmetkokkeriet, kendt for sin moderne tilgang til det nordiske køkken. Med stor respekt for sæsonens råvarer og lokale ingredienser bringer Løvengaard præcision, kreativitet og en passion for madens fortælling ind i hvert eneste måltid. Hans kulinariske filosofi forener innovation med tradition og fremhæver ofte den naturlige skønhed i danske råvarer i raffinerede og nutidige anretninger. Løvengaards dedikation til kvalitet og øje for detaljer har gjort ham til en markant skikkelse i Danmarks gastronomiske landskab. Uanset om han skaber intime middagsoplevelser eller står i spidsen for køkkenet på Gourmetkokkeriet, leverer han smagsoplevelser, der er rene, gennemtænkte og smukt afbalancerede. På Chefmade.dk kan gæster forvente en spiseoplevelse, hvor hver ret fortæller en historie — forankret i naturen, løftet af teknikken og serveret med hjertet.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på +45 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.