Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuForret
Lobster rolls med pocheret hummerhaler i hummermayonnaise med rejer og ørredrogn
- Grillet brioche brød
- sprød hjertesalat
- Lyn fermenteret fennikel
- Små spæde urter
Hovedret
Grillet oksesteg fra Greater Omaha - kornfodret 180 dage - nænsomt tilberedt medium rare med brunet salviesmør og røgede saltkrystaller
Fransk fritgående naturkylling - helstegt med citroner, timian og frisk oregano
Pommes anna - Klassisk fransk "kartoffel kage" med tynde skiver af bagekartofler og skalotteløg bagt med andefedt, rosmarin og confiterede hvidløg
Grillet asparges broccoli med syltede bøgehatte svampe, høvlet krystal ost fra søhøjlandet og gremolata med et pift af kværnet rosé peber
Karameliseret blomkålspuré med et strejf af madagascar vanilje - toppet med syltet blomkål i flere farver og krydderurte mix
Sauce au poivre - klassisk pebersauce med cognac flamberede peberkorn og kraftigt reduceret kalvefond fra eget komfur
Dessert:
"Gourmet" rødgrød
Klassisk kogt rødgrød med røde bær vendt med skovbær råsyltet i brunt sukker
serveret med en nærmest kriminel 48% piskefløde, smørbagt havregryns crumble med tørrede bær og friske mynteblade
Serveringer (3)
1.
Forret
Lobster rolls med pocheret hummerhaler i hummermayonnaise med rejer og ørredrogn - Grillet brioche brød - sprød hjertesalat - Lyn fermenteret fennikel - Små spæde urter
2.
Hovedret
Grillet oksesteg fra Greater Omaha - kornfodret 180 dage - nænsomt tilberedt medium rare med brunet salviesmør og røgede saltkrystaller Fransk fritgående naturkylling - helstegt med citroner, timian og frisk oregano Pommes anna - Klassisk fransk "kartoffel kage" med tynde skiver af bagekartofler og skalotteløg bagt med andefedt, rosmarin og confiterede hvidløg Grillet asparges broccoli med syltede bøgehatte svampe, høvlet krystal ost fra søhøjlandet og gremolata med et pift af kværnet rosé peber Karameliseret blomkålspuré med et strejf af madagascar vanilje - toppet med syltet blomkål i flere farver og krydderurte mix Sauce au poivre - klassisk pebersauce med cognac flamberede peberkorn og kraftigt reduceret kalvefond fra eget komfur
3.
Dessert
"Gourmet" rødgrød Klassisk kogt rødgrød med røde bær vendt med skovbær råsyltet i brunt sukker serveret med en nærmest kriminel 48% piskefløde, smørbagt havregryns crumble med tørrede bær og friske mynteblade
Krav til køkkenet
Bedømmelser af (1)
KH
Fantastisk aften!
Vi havde en fantastisk aften med super lækker mad! Mikkel kørte det hele yderst professionelt, maden var skøn og retterne blev prænteret med varme og godt humør. Jeg som værtinde kunne slappe af og bare nyde at være nærværende og sammen med mine gæster. Det var alt i alt en kæmpe fornøjelse!
800 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
Innovativ dansk kok Mikkel Løvengaard fra Gourmetkokkeriet skaber moderne nordisk gastronomi med præcision, passion og sæsonens lokale råvarer.
Chef Mikkel Løvengaard er en anerkendt dansk kok og ejer af Gourmetkokkeriet, kendt for sin moderne tilgang til det nordiske køkken. Med stor respekt for sæsonens råvarer og lokale ingredienser bringer Løvengaard præcision, kreativitet og en passion for madens fortælling ind i hvert eneste måltid. Hans kulinariske filosofi forener innovation med tradition og fremhæver ofte den naturlige skønhed i danske råvarer i raffinerede og nutidige anretninger. Løvengaards dedikation til kvalitet og øje for detaljer har gjort ham til en markant skikkelse i Danmarks gastronomiske landskab. Uanset om han skaber intime middagsoplevelser eller står i spidsen for køkkenet på Gourmetkokkeriet, leverer han smagsoplevelser, der er rene, gennemtænkte og smukt afbalancerede. På Chefmade.dk kan gæster forvente en spiseoplevelse, hvor hver ret fortæller en historie — forankret i naturen, løftet af teknikken og serveret med hjertet.
Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327
© Chefmade ApS 2025