Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuForret
Southern fried chicken med sriracha beurre monté sauce og kaffir lime olie
Caesar salat med sprøde croutoner, caesardressing og syltede løg
Majsbrød “texas style" muffins med brunet smørcreme
Hovedret:
Baconfarseret grisemørbrad med skovsvampe
Rødvinsbraiseret oksekam
Gulerodspuré med ristet vadouvan spice
Sprøde kartoffelkroketter med røget vesterhavsost
Bagte rødbeder med syrnet fløde, saltede mandler og frisé med grøn olie
Grillede stilk gulerødder
Sauce på stegte æbler og stegesky
Mellemret:
3 slags gourmetoste anrettet på ostebræt
Æblechutney
Basilikumspesto
Lufttørret skinke
Blandede oliven
Knækbrød og druer
Dessert:
Små rabarbertærter med flamberet marengs og havrecrumble
Serveringer (4)
1.
Forret
Southern fried chicken med sriracha beurre monté sauce og kaffir lime olie Caesar salat med sprøde croutoner, caesardressing og syltede løg Majsbrød “texas style" muffins med brunet smørcreme
2.
Hovedret
Baconfarseret grisemørbrad med skovsvampe Rødvinsbraiseret oksekam Gulerodspuré med ristet vadouvan spice Sprøde kartoffelkroketter med røget vesterhavsost Bagte rødbeder med syrnet fløde, saltede mandler og frisé med grøn olie Grillede stilk gulerødder Sauce på stegte æbler og stegesky
3.
Mellemret
3 slags gourmetoste anrettet på ostebræt Æblechutney Basilikumspesto Lufttørret skinke Blandede oliven Knækbrød og druer
4.
Dessert
Små rabarbertærter med flamberet marengs og havrecrumble
Krav til køkkenet
895 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
Innovativ dansk kok Mikkel Løvengaard fra Gourmetkokkeriet skaber moderne nordisk gastronomi med præcision, passion og sæsonens lokale råvarer.
Chef Mikkel Løvengaard er en anerkendt dansk kok og ejer af Gourmetkokkeriet, kendt for sin moderne tilgang til det nordiske køkken. Med stor respekt for sæsonens råvarer og lokale ingredienser bringer Løvengaard præcision, kreativitet og en passion for madens fortælling ind i hvert eneste måltid. Hans kulinariske filosofi forener innovation med tradition og fremhæver ofte den naturlige skønhed i danske råvarer i raffinerede og nutidige anretninger. Løvengaards dedikation til kvalitet og øje for detaljer har gjort ham til en markant skikkelse i Danmarks gastronomiske landskab. Uanset om han skaber intime middagsoplevelser eller står i spidsen for køkkenet på Gourmetkokkeriet, leverer han smagsoplevelser, der er rene, gennemtænkte og smukt afbalancerede. På Chefmade.dk kan gæster forvente en spiseoplevelse, hvor hver ret fortæller en historie — forankret i naturen, løftet af teknikken og serveret med hjertet.
Anmod om bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327
© Chefmade ApS 2025