Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

4 Retters Menu for Sanne

By Mikkel Løvengaard

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Forret
 
Southern fried chicken med sriracha beurre monté sauce og kaffir lime olie
 
Caesar salat med sprøde croutoner, caesardressing og syltede løg
 
Majsbrød “texas style" muffins med brunet smørcreme
 
Hovedret:
 
Baconfarseret grisemørbrad med skovsvampe
Rødvinsbraiseret oksekam
Gulerodspuré med ristet vadouvan spice
Sprøde kartoffelkroketter med røget vesterhavsost
Bagte rødbeder med syrnet fløde, saltede mandler og frisé med grøn olie
Grillede stilk gulerødder
Sauce på stegte æbler og stegesky
 
Mellemret:
 
3 slags gourmetoste anrettet på ostebræt
Æblechutney
Basilikumspesto
Lufttørret skinke
Blandede oliven
Knækbrød og druer
 
Dessert:
 
Små rabarbertærter med flamberet marengs og havrecrumble
 

Serveringer (4)

1.

Forret

Southern fried chicken med sriracha beurre monté sauce og kaffir lime olie   Caesar salat med sprøde croutoner, caesardressing og syltede løg   Majsbrød “texas style" muffins med brunet smørcreme

2.

Hovedret

Baconfarseret grisemørbrad med skovsvampe Rødvinsbraiseret oksekam Gulerodspuré med ristet vadouvan spice Sprøde kartoffelkroketter med røget vesterhavsost Bagte rødbeder med syrnet fløde, saltede mandler og frisé med grøn olie Grillede stilk gulerødder Sauce på stegte æbler og stegesky

3.

Mellemret

3 slags gourmetoste anrettet på ostebræt Æblechutney Basilikumspesto Lufttørret skinke Blandede oliven Knækbrød og druer

4.

Dessert

Små rabarbertærter med flamberet marengs og havrecrumble

Krav til køkkenet

895 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Mikkel Løvengaard

Innovativ dansk kok Mikkel Løvengaard fra Gourmetkokkeriet skaber moderne nordisk gastronomi med præcision, passion og sæsonens lokale råvarer.

Mikkel Løvengaard

Chef Mikkel Løvengaard er en anerkendt dansk kok og ejer af Gourmetkokkeriet, kendt for sin moderne tilgang til det nordiske køkken. Med stor respekt for sæsonens råvarer og lokale ingredienser bringer Løvengaard præcision, kreativitet og en passion for madens fortælling ind i hvert eneste måltid. Hans kulinariske filosofi forener innovation med tradition og fremhæver ofte den naturlige skønhed i danske råvarer i raffinerede og nutidige anretninger. Løvengaards dedikation til kvalitet og øje for detaljer har gjort ham til en markant skikkelse i Danmarks gastronomiske landskab. Uanset om han skaber intime middagsoplevelser eller står i spidsen for køkkenet på Gourmetkokkeriet, leverer han smagsoplevelser, der er rene, gennemtænkte og smukt afbalancerede. På Chefmade.dk kan gæster forvente en spiseoplevelse, hvor hver ret fortæller en historie — forankret i naturen, løftet af teknikken og serveret med hjertet.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på +45 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.