Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuForret:
Glasklar torskemedallion - rørt rødbedetatar - røgede mandler
kefirsauce skilt med brunet smør og grøn lime olie
Mellemret:
Mini tacos med confiteret andelår og teriaki marinade
Misomayonnaise
Sprøde og syltede løg
Mikrourter
Hovedret:
Rosastegt oksefilet
Gulerodspuré med ristet vadouvan spice
Østershatte fra skyttegården
Confiterede jordskokker
Sprødbagt grønkål
Balsamico rødløg
Kartoffel kroketter med comté og tørsaltet bacon
Portvinssauce
Mellemret (ganerenser):
Mangolassi toppet med kokosfløde, pistacienød og sirup med mynte og lime
Dessert:
Saltet karamel tærte
Champagne sorbet
Pistacieskum
Kakao espresso crumble
Karamelslør med guldstøv
Serveringer (5)
1.
Forret
Glasklar torskemedallion - rørt rødbedetatar - røgede mandler kefirsauce skilt med brunet smør og grøn lime olie
2.
Mellemret
Mini tacos med confiteret andelår og teriaki marinade Misomayonnaise Sprøde og syltede løg Mikrourter
3.
Hovedret
Rosastegt oksefilet Gulerodspuré med ristet vadouvan spice Østershatte fra skyttegården Confiterede jordskokker Sprødbagt grønkål Balsamico rødløg Kartoffel kroketter med comté og tørsaltet bacon Portvinssauce
4.
Mellemret
Mangolassi toppet med kokosfløde, pistacienød og sirup med mynte og lime
5.
Dessert
Saltet karamel tærte Champagne sorbet Pistacieskum Kakao espresso crumble Karamelslør med guldstøv
Krav til køkkenet
1.100 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
Innovativ dansk kok Mikkel Løvengaard fra Gourmetkokkeriet skaber moderne nordisk gastronomi med præcision, passion og sæsonens lokale råvarer.
Chef Mikkel Løvengaard er en anerkendt dansk kok og ejer af Gourmetkokkeriet, kendt for sin moderne tilgang til det nordiske køkken. Med stor respekt for sæsonens råvarer og lokale ingredienser bringer Løvengaard præcision, kreativitet og en passion for madens fortælling ind i hvert eneste måltid. Hans kulinariske filosofi forener innovation med tradition og fremhæver ofte den naturlige skønhed i danske råvarer i raffinerede og nutidige anretninger. Løvengaards dedikation til kvalitet og øje for detaljer har gjort ham til en markant skikkelse i Danmarks gastronomiske landskab. Uanset om han skaber intime middagsoplevelser eller står i spidsen for køkkenet på Gourmetkokkeriet, leverer han smagsoplevelser, der er rene, gennemtænkte og smukt afbalancerede. På Chefmade.dk kan gæster forvente en spiseoplevelse, hvor hver ret fortæller en historie — forankret i naturen, løftet af teknikken og serveret med hjertet.
Anmod om bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327
© Chefmade ApS 2025