Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Klassisk

Dansk

Fransk

BØF BEARNAISE MENU

By Mikkel Løvengaard

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning. Vi tager os af køkkenet, du tager æren.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Skal du samle et hold venner eller skal familien mødes til middag? Måske skal du holde en stor fest som et bryllup eller konfirmation Book en menu som alle kan lide og som med garanti vil bringe god stemning rundt omkring bordet. Hvad kan denne oplevelse give dig? - Ro i maven over at du kan læne dig tilbage og nyde festen sammen med dine gæster uden at skulle tænke på det praktiske. - Privat kok til stede fra start til slut og evt. serveringspersonale til at summe om dine gæster. - En menu som du ved at alle kan lide og som uden spørgsmål tilfredsstiller, mætter og giver gode minder efter festen er slut. - Chancen for at arbejde med et hold professionelle madelskere som kan hjælpe dig med at kreere dit drømme arrangement. Denne menu har en helt særlig pris i denne kategori, da vi gerne vil gøre den tilgængelig for alle. Derfor bliver kalenderen hurtigt fyldt ud, så tøv ikke med kontakt os hvis i ønsker hjælp til jeres arrangement.

Serveringer (3)

1.

Koldrøget ørred

Koldrøget dansk ørred med lime gél og ristede hasselnødder, flamberet babyfennikel pocheret i smør, ponzu emulsion og grønne fennikel blade "En elegant forret, hvor den koldrøgede ørred får et frisk pift af syre fra lime gél. Sprøde hasselnødder giver en delikat kontrast i tekstur og smag, mens de flamberede noter i babyfennikel tilfører en diskret sødme og dybde. Retten samles af en umami fyldt ponzu emulsion og toppes med friske grønne fennikelblade".

2.

Bøf bearnaise

Oksesteg fra amerikanske Greater Omaha, Karameliseret selleripuré, langtidsbagte små tomater med timian og hvidløg, sprød frisé salat vendt i cremet "mormor" dressing, grillet broccolini med høvlet krystalost, sprøde pommes frites og bearnaise sauce "Mørt og saftigt oksekød fra amerikanske Greater Omaha stegt og smagt til, så du ikke tøver efter et ekstra stykke. Selleripuré tilfører en umami fyldt sødme, mens de langtidsbagte tomater fylder munden med en mild syrlig varme. Sprød frisésalat og syrlig fløde giver perfekt balance mellem bitterhed og syre. Retten fuldendes af sprøde pommes frites og en luftig, friskpisket bearnaise som laves færdigt i dit køkken lige før servering. En sand klassiker som aldrig går af mode".

3.

Chokolade dessert

Karameliseret hvid chokolade kage, mælkechokolade mousse, appelsin ganash, krystaliseret hvid chokolade og variation af sød og syrlig appelsinfrugt Denne dessert giver dig en intens smagsbombe af belgisk luksus chokolade hvor bagværk møder mousse, sprød chokolade og endeligt bindes sammen af sirlige og syrlige elementer fra appelsinen. En sand masterclass i smagssammensætning og teksturer, der vil give dine gæster en fornemmelse af ren forkælelse og velvære. et perfekt punktum på en succesfuld middag.

Krav til køkkenet

Ovn

Køleskab

medbringer

Tallerkener

Bedømmelser af (2)

KM

Super Hyggeligt dinner

Mikkel Løvengaard

We recently hosted a dinner for our small office, and it was truly wonderful. Brian was quick to innovate and solve problems on the spot, all while delivering a fantastic meal that tasted amazing and looked beautiful. I highly recommend this for anyone looking to enjoy a cozy and memorable dinner experience!

KH

Fantastisk aften!

Mikkel Løvengaard

Vi havde en fantastisk aften med super lækker mad! Mikkel kørte det hele yderst professionelt, maden var skøn og retterne blev prænteret med varme og godt humør. Jeg som værtinde kunne slappe af og bare nyde at være nærværende og sammen med mine gæster. Det var alt i alt en kæmpe fornøjelse!

595 DKK / Person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.

Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk

Om Mikkel Løvengaard

Innovativ dansk kok Mikkel Løvengaard fra Gourmetkokkeriet skaber moderne nordisk gastronomi med præcision, passion og sæsonens lokale råvarer.

Mikkel Løvengaard

Chef Mikkel Løvengaard er en anerkendt dansk kok og ejer af Gourmetkokkeriet, kendt for sin moderne tilgang til det nordiske køkken. Med stor respekt for sæsonens råvarer og lokale ingredienser bringer Løvengaard præcision, kreativitet og en passion for madens fortælling ind i hvert eneste måltid. Hans kulinariske filosofi forener innovation med tradition og fremhæver ofte den naturlige skønhed i danske råvarer i raffinerede og nutidige anretninger. Løvengaards dedikation til kvalitet og øje for detaljer har gjort ham til en markant skikkelse i Danmarks gastronomiske landskab. Uanset om han skaber intime middagsoplevelser eller står i spidsen for køkkenet på Gourmetkokkeriet, leverer han smagsoplevelser, der er rene, gennemtænkte og smukt afbalancerede. På Chefmade.dk kan gæster forvente en spiseoplevelse, hvor hver ret fortæller en historie — forankret i naturen, løftet af teknikken og serveret med hjertet.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på+45 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på +45 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2025

🍪 We use cookies to improve your experience. Manage your preferences below.